Dođi, osvoji i pokloni biće tvoji: Velika nagradna igra u SC Stadion

Dođi, osvoji i pokloni biće tvoji: Velika nagradna igra u SC Stadion

28/11/2017

0

Novogodišnja čarolija ove zime počinje u šoping centru Stadion. Zimska idila i novogodišnji praznici bude u nama radost i želju za darivanjem nama najbližih, prijatelja, porodice, partnera..

Zato vas SC Stadion od 28. novembra do 27. decembranagrađuje fantastičnim nagradama.Televizor PHILIPS SMART LED TV 43“, SONY PlayStation i video igrica FIFA 17 PS4 kao glavna nagradaidealan su povod da se odlučite za kupovinu u SC Stadion, Zaplanjska 32. Pored glavne nagrade vernim potrošačima smo pripremili i Samsung tablet, putovanja u Beč i Veneciju, mobilni telefon Tesla, H&M vaučere i još mnoštvo iznenađenja, koja će se izvlačiti na dnevnom i nedeljnom nivou. Mehanizam učešća u velikoj nagradnoj igri DOĐI, OSVOJI I POKLONI BIĆE TVOJI! je više nego jednostavan.

Kupovinom u bilo kom prodajnom objektu u Stadion Shopping Centru u minimalnom iznosu od 2.000 rsd ostvarili ste uslov za učešće u nagradnoj igri.Na info pultu SSC pokažite svoj fiskalni račun kojim ste stekli pravo učešća u nagradnoj igri i putem SMS-a ćete na vaš broj mobilnog telefona dobiti jedinstveni kod . Kod iz SMS-a šaljete na broj 2222 (*Cena poruke 3,6 rsd za MTS i Telenor; VIP 3,48 rsd). Ukoliko ste pravilno uneli kod, postajete punopravni učesnik nagradne igre DOĐI, OSVOJI I POKLONI BIĆE TVOJI!. Sačuvajte fiskalni račun i SMS sa kodom do kraja nagradne igre.

Za više informaija posetite sajt www.stadionshoppingcenter.rs.

Neka čarolija počne, srećno!

 

 

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Promo
Tagovi: tc stadion

Pročitajte još

Najnovije vesti