Hello! vam poklanja

Hello! vam poklanja

Autor: | 04/12/2017

0

Ako još uvek niste izabrale pravi poklon za svog muškarca, supruga, sina, prijatelja... Onda je ovo idealno rešenje, jer poklon kao što je ovaj je zanimljiv, jedinstven, a u isto vreme neverovatno praktičan! A svi "dečaci" koji bi želeli da su u trendu i cool, neka se priključe, možda baš neko od njih postane vlasnik ovih neodoljivih...

Predstavljamo vam potpuno novi brend muških čarapa na našem tržištu Sock and Sock

 

Natpise sa ovih čarapa ste sasvim sigurno izgovorili nekoliko puta do sada, ili ste se plašili da ih izgovorite, a sada su tu čarape da pričaju umesto vas!

Namenjene su za sve muškarce koje imaju svoj stav i nose malo beogradskog bezobrazluka u sebi! Dizajn je atraktivan i upečatljivih boja kojim ćete svaku kombinaciju učiniti posebnom i drugačijom.

Sve više je muškaraca koji su odvažniji od drugih i usuđuju se da izađu iz šablonskih jednoličnih kombinacija, a neki od natpisa sa ovih čarapa će vas dodatno podstaći i inspirisati na ovaj korak.

One su, takođe, i vrlo originalan poklon za predstojeće praznike, a njihova posebnost je i u specijalnom pakovanju prilagođenom upravo za savršen poklon dragoj osobi. Tako da, drage dame, ovo je ideja šta biste mogle da ostavite svom najdražem muškarcu ispod novogodišnje jelke.

Sock and Sock - Novi brend muških čarapa na tržištu

Osvojite dva Sock and Sock poklona!

 

Dostupne modele možete pogledati na našoj Instagram stranici, a mi vam, uz vaše angažovanje, poklanjam model koji je namenjen za poslovne muškarce i nosi natpis This meeting sucks, kao i ljubičasti model, namenjen svim hedonistima i ljubiteljima vikenda na kom stoji natpis Kad će petak?

Pratite nas na Instagramu i koristite heštegove #sockandsock i #modanijetetovaža, a mi smo tu da nagradimo vaš trud.

Budite kul faca i u odelu, dosadne jednobojne čarape su uvek na pranju!

Ukoliko želite da osvojite Sock and Sock poklon, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

M G