Poklanjamo tri paketa Biomelem proizvoda

Poklanjamo tri paketa Biomelem proizvoda

Autor: | 29/02/2016

0


Pored novog Revitabiona R 10,000 koji na revolucionaran način utiče na rast kose i daje rezultate bolje čak i od transplatacije, kompanija Biomelem je na tržište izbacila još jedan sjajan proizvod namenjen negi i očuvanju zdravla vaše kose. U pitanju je regenerativni fluid REGENERE sa čak 15 pozitivnih efekata na kosu i kožu glave:
1. Regeneriše epiderm
2. Inicira nivo elastina
3. Inicira nivo kolagena
4. Ojačava kolagena vlakna
5. Povecava nivo elasticnosti kože
6. Ojačava vezivna tkiva
7. Usporava starenje kože
8. Pojačava hidrataciju
9. Reguliše nivo masti
10. Ojačava potkožna tkiva
11. Reguliše keratinizaciju
12. Pojačava imune mehanizme
13. Smiruje upalne procese
14. Ojačava folikul dlake i dlaku
15. Kosa postaje jača, sjajnija, bujnija i lakša za raščešljavanje

Svi se mi sećamo čuvene reklame u kojoj mladić viče „Aaaaa, gubim kosu!“. Tada smo se prvi put upoznali sa Biomelemovim Revitabionom, sprejom protiv opadanja kose, koji je I u to vreme bio najbolji u svojoj konkurenciji.

Danas, 26 godina kasnije, pred vama je najnoviji revitabion sa bioaktivnim kompleksom koji je klinički dokazano verovatno NAJEFIKASNIJI NA SVETU!
Novi Revitabion R 10.000 reaktivira folikul dlake matičnih ćelija za neverovatan rast kose obezbeđujući minimum 10.000 dlaka za 84 dana! Kod skupih tretmana transplatacije kose stvara se između 6.400 i 8.800 novih dlaka. Pored toga, dlake su gušće, izgledaju deblje, smanjuju se tzv. vrtlozi i prečnici ćelave oblasti.

 

Najbolje rezultate postići ćete uz REGENERE, novi preparat firme Biomelem. U pitanju je regenerativni fluid sa čak 15 pozitivnih efekata na kosu i kožu glave: regeneriše epiderm, inicira novo elastina, inicira nivo kolagena, ojačava kolagena vlakna, povećava nivo elastičnosti kože, ojačava folikule dlake i mnogo toga drugog što će dovesti do jače, sjajnije, bujnije i kose koja se lako raščešljava.

 

Da biste osvojili poklon, ostavite komentar ispod posta na našoj FB stranici www.facebook.com/hellomagazin.rs.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo
Tagovi: PR promo