Jaffa cakes® najveći regionalni brend u kategoriji biskvita

Jaffa cakes® najveći regionalni brend u kategoriji biskvita

29/02/2016

0

Prema nedavno objavljenom istraživanju o jačini brendova na prostoru bivše Jugoslavije koje je sproveo Valicon, Jaffa Cakes se nalazi na regionalnoj listi 25 najsnažnijih kao najveći brend u kategoriji biskvita.

Cilj istraživanja je bio da se utvrdi jačina brendova u različitim kategorijama. Parametri koji su tom prilikom uzeti u razmatranje su: prepoznatljivost brenda, spremnost potrošača da konzumira određeni brend i iskustvo potrošača prilikom konzumacije. Istraživanje je rađeno na uzorku od 5000 ispitanika iz celog regiona bivše Jugoslavije.

Rezultati su pokazali da u određenim kategorijama proizvoda Srbija može da se pohvali izuzetno jakim brendovima. Zahvaljujući dugoj tradiciji, prepoznatljivom ukusu i kvalitetu, Jaffa cakes® se drugu godinu za redom našao na poziciji najvećeg brenda biskvita.

Komentari (0)

Loading
hellomahazin.rs/M G promo
Tagovi: PR promo

Pročitajte još

NIS podržao Institut za onkologiju i radiologiju Srbije

Kompanija NIS nastavlja sa podrškom zdravstvenim ustanovama širom Srbije današnjim uručenjem donacije Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije. Donacija se sastoji od finansijskih sredstava namenjenih za nabavku reagensa koji se koriste za ispitivanja kod pacijenata sa karcinomom prostate i oko 5.000 litara pijaće vode „Jazak“

24/06/2021

24 pregleda

Saznajte više

BEO SHOPPING CENTER SLAVI PRVI ROĐENDAN

Rođendanski popusti do neverovatnih 70%, poklon kartice u vrednosti od 1.000, 2.000 i 3.000 dinara, lavirint sa laserskim preprekama, dizajnirani BEO proizvodi na poklon i još mnoga druga iznenađenja čekaju sve posetioce BEO Shopping Centra u periodu od 25. juna do 4. jula – jer KAD BEO SLAVI, NEMA DA FALI!

22/06/2021

78 pregleda

Saznajte više

Najnovije vesti