San pod "nebom od borova": Osvojite vikend na Zlatiboru za dve osobe

San pod "nebom od borova": Osvojite vikend na Zlatiboru za dve osobe

Autor: | 11/03/2016

0

U najlepšem i sigurno najmirnijem delu Zlatibora, dovoljno daleko od urbanog centra da Vam obezbedi savršen mir, a opet dovoljno blizu da imate sve na dohvat ruke, nalazi se Villa Natural Wood.

Na zatalasanim brežuljcima Vlaovine, sa pogledom na Čigotu, Tornik i fantastične zlatiborske zalaske sunca, ali i na centar Zlatibora, koji je samo dva kilometara udaljen od vile, nalazi se novoizgrađeni kompleks u kome ćete sigurno uživati u čarima prirode i miru od gradske vreve, a koje ova planina u svoj svojoj lepoti pruža tokom cele godine.

Vila je usklađena sa okruženjem i sagrađena je od prirodnih materijala od kojih su se kuće na ovim prostorima gradile vekovima i to na način po kome su radili i drevni majstori. Tradicionalna, a opet moderna kombinacija bora, kamena i zemlje-keramike fantastično je uklopljena u prirodno okruženje Zlatibora.

Upravo je ta kombinacija prirodnih materijala i mirnog okruženja, garancija za savršen odmor sa dragim ljudima. A ako Vam to nije dovoljno na dlanu možete, kroz sve kanale komunikacije i super brz bežični internet, imati dodir i sa celim svetom.

Stoga, ako želite savršen spoj tradicionalnog i modernog, savršen mir i vezu sa svetom, san pod “nebom od borova”, toplinu doma i kada ste na odmoru, onda je vila Natural Wood prava adresa.

Ukoliko želite da osvojite vikend za dvoje na Zlatiboru ostavite komentar ispod posta na našoj Fb stranici www.facebook.com/hellomagazin.rs.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo
Tagovi: PR promo