“Noć kupovine” u Delta City-ju: Nagradni Instagram konkurs, koncert Sare Jovanović, popusti do 50%

“Noć kupovine” u Delta City-ju: Nagradni Instagram konkurs, koncert Sare Jovanović, popusti do 50%

Autor: | 11/05/2016

0

Ovog meseca "petak 13-ti" će vas sigurno usrećiti! Ljubitelji mode i šopinga uživaće u omiljenoj "Noći kupovine" u Delta City-ju, 13. maja, od 19 sati pa sve do ponoći, uz odlične popuste na aktuelne modne kolekcije do čak 50%.

Ali to nije sve!

Kako bi zabava bila kompletna, posetioce očekuju i brojne animacije i iznenađenja! Posetiteljke će imati priliku da se upoznaju sa aktuelnim make-up trendovima u okviru "Šminkernice Ane Spajić", dok će se "jači pol" zabaviti uz odlične performanse kapoere i sambe u izvođenju predstavnika Centra brazilske kulture.

Nagradni Instagram #DeltaCityUP i koncert Sare Jovanović

Od 19 do 20:30 sati, u centralnom atrijumu Delta City-ja biće organizovan prvi Instagram #DeltaCityUP u okviru koga će se posetioci družiti sa nekima od najpopularnijih domaćih predstavnika ove društvene mreže –Ružicom Rupić i Stefanom Burmazovićem. U toku "Noći kupovine" posetioci će imati priliku da naprave svoj omiljeni šoping selfie – tri slike sa najviše lajkova na Instagramu, uz tagovanje @deltacitybgd i hashtag #DeltaCityUP, osvojiće neku od sjajnih Delta City poklon kartica u vrednosti od 10.000, 5.000 i 3.000 dinara.

Odmah posle Instagram druženja, na Naxi bini u centralnom atrijumu očekuje ih koncert popularne Sare Jovanović koja će dodatno zagrejati atmosferu uživo izvođenjem hitova "Ko je ovde ko", "Mahovina", "Zauvek", kao i aktuelnim stranim hitovima, uz odlične plesne koreografije po kojima je poznata.

Adidas, Timberland, Carpisa, Via Spiga, Tudors, Aldo, Diopta, Bata, Fashion&Friends, Guess, Beosport, Nine West, Office Shoes, Pandora… samo su neki od brendova koji će obradovati posetioce odličnim popustima. Kompletan spisak popusta možete pogledati na sajtu www.deltacity.rs.

Komentari (0)

Loading
, Foto:promo hellomagazin

Najnovije vesti