Osvojite dva parea za plažu

Osvojite dva parea za plažu

16/05/2016

0

Crni pareo od najfinijeg uvoznog muslina sa kombinacijom raznobojnih perlica, šljokica, biserčića i kristala koji su ručno veženi komad po komad... Za izradu jednog parea je potrebno više od 10 sati rada.

Unikat B zvanično je nastao 2013.godine mada se ideja o osnivanju proteže niz godina unazad. Naša ideja vodilja je da popunimo prazninu na prepunom modnom tržistu današnjice.

Previše proizvodnje - premalo individualnosti. Zvuči kao paradoks? Ali ne, nije. Iz Unikat B poručuju:

Stvorena smo iz potrebe da se garderoba prilagodi ženi, a ne obratno. Iz želje da istaknemo ono jedinstveno u svakoj od nas, da se osećamo posebnima i da se naše potrebe slušaju. Individualnost ispred uniformisanosti.

Proizvodimo garderobu koja, svaki komad ponaosob odiše originalnošću i potpunom autentičnošću. Materijali od kojih je izrađujemo pazljivo su odabirani i svaki komad odeće brižljivo je dizajniran. Ono sto naše modele izdvaja od drugih jeste, pre svega nemogućnost da bilo gde na svetu pronađete isti takav komad, a dalje, posebna pažnja koja se posvećuje izradi svakog od njih. Sa detaljima koji su ručno rađeni, naši su komadi odeće zaista samo za one dame koje znaju da cene sopstvenu ličnost i izgled.

Prepoznaćete nas i po našem odnosu prema kupcu. Kod nas uvek imate pristup "jedan na jedan". Produženi modeli, skraćeni, prošireni ili dodatno strukirani, pettité ili xxxl, sve se radi personalizovano i potpuno prilagođeno našem kupcu, želji, građi, ukusu.

Neki od naših najprodavanijih i najtraženijih proizvoda su pareo iz kolekcija za plažu, modne trenerke, majice sa liciderskim srcem koje je zaštitni znak podnevlja iz kog potičemo...

Moto B UNIQUE i bele T-shirt majice sa crnim otiskom govore sasvim dovoljno o nama. Usudite se da budete svoje, da budete drugačije.

Ovo nije garderoba za "posebne prilike" već isključivo za svaki dan jer je svaki dan posebna prilika u životu svake od nas.

Ukoliko želite da osvojite pareo ostavite komentar na Fejsbuk stranici.

Komentari (0)

Loading
, Foto:promo/story.rs/NP hellomagazin
Tagovi: promo

Pročitajte još

NIS podržao Institut za onkologiju i radiologiju Srbije

Kompanija NIS nastavlja sa podrškom zdravstvenim ustanovama širom Srbije današnjim uručenjem donacije Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije. Donacija se sastoji od finansijskih sredstava namenjenih za nabavku reagensa koji se koriste za ispitivanja kod pacijenata sa karcinomom prostate i oko 5.000 litara pijaće vode „Jazak“

24/06/2021

24 pregleda

Saznajte više

BEO SHOPPING CENTER SLAVI PRVI ROĐENDAN

Rođendanski popusti do neverovatnih 70%, poklon kartice u vrednosti od 1.000, 2.000 i 3.000 dinara, lavirint sa laserskim preprekama, dizajnirani BEO proizvodi na poklon i još mnoga druga iznenađenja čekaju sve posetioce BEO Shopping Centra u periodu od 25. juna do 4. jula – jer KAD BEO SLAVI, NEMA DA FALI!

22/06/2021

78 pregleda

Saznajte više

Najnovije vesti