Osvojite žensku teksas jaknu iz najnovije denim kolekcije Biljane Tipsarević

Osvojite žensku teksas jaknu iz najnovije denim kolekcije Biljane Tipsarević

Autor: | 30/05/2016

0

U savremenom svetu denim je postao deo svakodnevnice i neizbežan odabir u stajlingu, gotovo u svim prilikama. Vodeći se ovim, ali i željama svojih kupaca, modna dizjnerka Biljana Tipsarević plasirala je svoju prvu denim liniju pod nazivom "BT Denim Collection".

"BT Denim Collection" čine varijacije svih odevnih predmeta, od nezaobilaznog džinsa preko prsluka, suknji, košulja i šortseva za hrabrije dame, koji uz adekvatan stajling mogu da se prilagode svim prilikama. Kolekcija nudi opcije savremenoj dami da se dobro i udobno oseća u opuštenom okruženju, tokom celog dana.

U izradi su korišćeni najkvalitetniji materijali, a dizajnerka je izrazito vodila računa o konstrukciji modela i njihovom prilagođavanju damama najrazličitijih tipova građe. Najnovijim kolekcijama, koje su predstavljene u novootvorenom modnom ateljeu, dizajnerka je dala mogućnost damama da pronađu ono što im je potrebno u svakodnevnom životu, kombinujući i svevremeni jeans za opuštene susrete i svakodnevne obaveze. Krojevi su takvi da ističu lepotu ženskog tela, a i u ovoj kolelciji osnovna ideja dizajnerke bila je da svojim modelima isprati sve trenutke savremene dame koja sledi svoje instinkte i inspiraciju.

"BT Denim Collection" dostupna je u novootvorenom modnom studiju gospođe Tipsarević, u ulici Kralja Petra br. 42. salonu venčanica "Glamur" u Nišu, kao i u salonu "Madam Maya" u Podgorici.


O Biljani Tipsarević

Biljana Tipsarević, modna dizajnerka, prvi put se predstavila srpskoj modnoj javnosti 2012. godine. Svoju prvu mini modnu kolekciju unikatnih haljina "Zeitgeist", prikazala je u okviru diplomske revije odseka za modni dizajn italijanskog modnog instituta u Beogradu "Accademia del Lusso".

Biljana Tipsarević je rođena 1983. godine u Novom Sadu. Diplomirala je na Fakultetu tehničkih nauka gde je nešto kasnije odbranila i master rad iz oblasti industrijskog inženjerstva i menadžmenta. U periodu od 2012. godine do danas, Biljana predstavlja modnoj javnosti elegantne, sofisticirane i ultra ženstvene modne kolekcije koje odmah nailaze na laskave kritike i nepodeljene simpatije i kupaca i modne javnosti. Sa kolekcijom "The Countess" Biljana Tipsarević predstavlja Srbiju na 15. "Mercedes Benz nedelji mode" u glavnom gradu Malte, Valeti (2013) i za svoj rad dobija priznanje organizatora kao i pohvale modne urednice italijanskog "Voga".

U januaru 2014. Biljana donosi na svet svoje prvo istinsko remek-delo – prelepu devojčicu Emili. Biljana je već nekoliko godina u srećnom braku sa proslavljenim srpskim teniserom Jankom Tipsarevićem.

Ukoliko želite da osvojite teksas jaknu, ostavite komentar ispod posta na našoj Fejsbuk stranici.

Komentari (0)

Loading
, Foto:promo hellomagazin

Najnovije vesti