Must have komadi po izboru Ive Chu iz Fashion Parka

Must have komadi po izboru Ive Chu iz Fashion Parka

Autor: | 03/06/2016

0

Nova sezona uvek donosi i nove trendove. Ipak, uvek postoje osnovni komadi garderobe i aksesoara koje svaka devojka treba da ima, a svojih top pet stvari bez kojih ne može otkrila nam je hrvatska novinarka i modna dizajnerka Iva Čuljak. Ukoliko želite da se ugledate na nju i za sebe priuštite baš ove komade, obavezno posetite Fashion Park Outlet Centar Inđiju i uživajte u kupovini po povoljnim, outlet cenama.

Patike

Ivin izbor su svedene crno bele Nike patike koje svojom jednostavnošću osvajaju na prvi pogled. Upravo zbog klasične i neprevaziđene kombinacije boja, ovakav model patika lako će se uklopiti uz vašu garderobu i stil.

Top

Ukoliko želite da svoj stil osvežite upadljivim i veselim bojama, odlučite se za zanimljiv Desigual top. Jednostavnog kroja, ali efektnog dezena u žutim, narandžastim, roze i zelenim tonovima doneće vam dašak prolećne svežine i originalni izgled koji će vas izdvojiti iz mase.

Naočare

Aksesoar broj jedan za sezonu proleće/leto definitivno su naočare za sunce. Odaberite upadljiv model koji će vam dati tajanstven, ali zavodljiv i moderan izgled i istaći vašu ženstvenost i stil na pravi način. Ivin izbor jesu efektne Miu Miu naočare koje svojim zanimljivim dizajnom čine njen stajling još upečatljivijim.

Prsluk

Kada želite da svoj večernji look učinite još efektnijim i raskošnijim, odaberite aksesoar ili garderobu koja sama po sebi privlači pažnju i koja će vam dati potrebnu dozu elegancije i glamura. Upravo takav komad je i otmeni Replay prsluk koji će svaku vašu kombinaciju učiniti neponovljivom!

Torba

Ono što će "zaokružiti" svaki naš stajling naravno je - torba! Mi žene ne možemo bez ovog modnog dodatka, a što je torba veća i što u nju možemo da spakujemo više stvari to bolje. Ipak, ponekad je dobro odabrati i malu torbu koja je često mnogo atraktivnija i upadljivija, a baš takav izbor može biti crna Guess torba ukrašena neodoljivim i jako modernim resama koja će i vašu najjednostavniju odevnu kombinaciju učiniti vrlo efektnom.

Komentari (0)

Loading
, Foto:promo hellomagazin