Letovanje u MAESTRALU – pet dana 250 eura

Letovanje u MAESTRALU – pet dana 250 eura

08/06/2016

0

U crnogorskom hotelu "Maestral" u toku je specijalna letnja ponuda – boravak od nedelje do petka po neverovatnoj ceni u junu za samo 250, u julu 300, a u avgustu 350 evra po osobi! Ova fantastična ponuda uključuje gratis boravak deteta do dve godine, dok mališani od dve do 12 godina imaju 30 odsto popusta na pomoćnom ležaju ili čak 50 odsto popusta ukoliko ležaj dele sa roditeljima.

Sve cene su po osobi i uključuju pet noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi, plažu, bazen, teretanu, parking, wi-fi, dok za samo 12 eura postoji mogućnost doplate za ručak ili večeru.

Dokaz visokokvalitetne usluge je poverenje gostiju - više od 80 odsto ponovo se vraća u Maestral na odmor.

“Maestral” je idelan izbor. Ušuškan u najlepšem, romantičnom zalivu crnogorske obale, na sopstvenoj plaži opremljenoj divnim ležaljkama i suncobranima, ovaj hotel punu deceniju svačiji odmor učini nezaboravnim. More je na samo nekoliko koraka od divnih terasa na kojima dan počinje doručkom iz snova. Hotel poseduje kompleks bazena besprekorne čistoće i optimalne temperature, ali i sve drugo za odmor koji se zauvek pamti - spa centar, masaže, salone lepote, frizera.

Vrhunski kuvari brinu da svaki zalogaj bude spoj neponovljivog ukusa i izgleda, kako bi i najveći hedonisti uživali. Posebna pažnja se posvećuje ishrani najmlađih i za njih se pripremaju obroci koje će pojesti u slast.

U sklopu hotela “Maestral” nalazi se i dečiji park u kojem je mali gosti mogu bezbedno da se igraju i upoznaju nove prijatelje. Ljuljaške, tobogani, penjalice šarenih boja, kombinovani sa drvetom, pravo su mesto da svima bude ugodno. Sam hotel je smešten uz fantastičan maslinjak i stazu, za sve one koji žele da svoj odmor da ispune dugim šetnjama.
U cenu nije uključena taksa i osiguranje u iznosu od 1,50 € po osobi po danu

Najniža cena za najbolje letovanje. Spremite se da popunite ovogodišnji letnji album.

Više informacija:

Hotel "Maestral": +382 33/410-109, +382 33/410-130
e-mail: [email protected]; [email protected]

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/M G promo
Tagovi: PR promo

Pročitajte još

NIS podržao Institut za onkologiju i radiologiju Srbije

Kompanija NIS nastavlja sa podrškom zdravstvenim ustanovama širom Srbije današnjim uručenjem donacije Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije. Donacija se sastoji od finansijskih sredstava namenjenih za nabavku reagensa koji se koriste za ispitivanja kod pacijenata sa karcinomom prostate i oko 5.000 litara pijaće vode „Jazak“

24/06/2021

23 pregleda

Saznajte više

BEO SHOPPING CENTER SLAVI PRVI ROĐENDAN

Rođendanski popusti do neverovatnih 70%, poklon kartice u vrednosti od 1.000, 2.000 i 3.000 dinara, lavirint sa laserskim preprekama, dizajnirani BEO proizvodi na poklon i još mnoga druga iznenađenja čekaju sve posetioce BEO Shopping Centra u periodu od 25. juna do 4. jula – jer KAD BEO SLAVI, NEMA DA FALI!

22/06/2021

78 pregleda

Saznajte više

Najnovije vesti