Osvojite tri paketa Henkel kozmetike

Osvojite tri paketa Henkel kozmetike

Autor: | 04/07/2016

0

Najnovija Gliss ULTIMATE RESIST linija za kosu
Zdrava, bujna i svilenkasta kosa je zaštitni znak svake dame koja brine o svom izgledu. Najnovija linija preparata za kosu, Gliss ULTIMATE RESIST, sadrži kompleks tri proteina i obnavlja vlas od korena do vrha pružajući joj intenzivnu negu prilikom svakog pranja. Snažni kompleks proteina učiniće vlas čak do 20 puta jačom, dok će kosa biti neverovatno sjajna, jaka i laka za oblikovanje.

Gliss ULTIMATE RESIST linija za kosu je savršen partner slaboj, lomljivoj i beživotnoj kosi. Snažni kompleks od tri vrste proteina pruža joj potrebnu negu čineći vlas čak do 20 puta jačom, dok tečne komponente regenerišu kosu i obnavljaju njen kvalitet. Korišćenjem ULTIMATE RESIST šampona, balsama, balsama u spreju i maske, vlas će biti dubinski regenerisana i ojačana, a kosa nikad lakša za održavanje. Zdrava kosa, puna života sada nijednoj dami više neće predstavljati problem, jer će uz najnoviju Gliss liniju biti sjajna i zanosna!

 

Najnovija linija SYOSS CERAMIDE COMPLEX

Po prvi put čak 10 puta jača* formula za negu kose

Kosa je izraz našeg karaktera, a njena snaga izvor našeg samopouzdanja. Međutim, u želji da pranjem, sušenjem i oblikovanjem našu kosu učinimo još lepšom, ovim procesima neminovno je dovodimo do gubitka keratina, njenog osnovnog sastojka. SYOSS CERAMIDE COMPLEX linija je prva koja čini kosu čak do deset puta jačom*, a njena formula sa kompleksom keramida i keratina osnažuje oslabljenu strukturu dlake od korena do samog vrha. Sada će vasa frizura biti postojana čak do 48 sati.
Zahvaljujući formuli protiv lomljenja vlasi, CERAMIDE COMPLEX linija jača kosu i pomaže pri smanjivanju vidljivih znakova oštećenja. Kako bi vaša čista i tek oblikovana kosa i dalje bila podjednako snažna i adekvatno zaštićena, potrebni su joj dodatni izvori keramida i keratina koji se nalaze u novoj SYOSS liniji. Svesni činjenice da svaka žena, pored negovane kose, traži svoju idealnu formulu za jačanje dlake i njen volumen, snažni sastav polimera u CERAMIDE COMPLEX peni i laku za kosu, svakoj od njih omogućiće 100% vidljiv rezultat. Sada čak i kada vam je kosa izložena velikim naporima, možete da se opustite i uživate u zdravoj i snažnoj kosi.

Najnovija linija SYOSS proizvoda sadrži:

SYOSS CERAMIDE COMPLEX šampon, obnavlja ćelije u svakom sloju vlasi, od korena do vrha.
SYOSS CERAMIDE COMPLEX balsam, neguje slabu i lomljivu kosu pružajući joj neophodnu negu i mekoću.
SYOSS CERAMIDE COMPLEX intenzivan tretman za jačanje, intenzivno neguje kosu koja postaje do 20 puta jača.
SYOSS CERAMIDE COMPLEX lak za kosu, sa kompleksom keramida i keratina za 100% snagu i postojanost frizure čak do 48 sati.
SYOSS CERAMIDE COMPLEX pena za kosu, sa kompleksom keramida i keratina za zaštitu od lomljenja vlasi, snažno učvršćivanje i savršen volume do 48 sati.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo
Tagovi: PR promo