"Novosadski Oktoberfest": Pivo, kobasice, perece i puno dobre muzike!

"Novosadski Oktoberfest": Pivo, kobasice, perece i puno dobre muzike!

20/09/2016

0

Poslednjeg vikenda u oktobru 28. i 29.10. uz pokroviteljstvo Grada i Nemačko-srpske privredne komore Color Press Grupa u Master centru Novosadskog sajma po prvi put organizuje "Novosadski oktoberfest".
Događaj će proteći u znaku piva, kobasica i pereca i puno dobre muzike.
Pored tri najveće srpske pivare - "Heinekena", "Carlsberga" i "Apatinske", svoje etikete predstaviće i proizvođači zanatskih piva kao različiti i uvoznici piva iz svih delova sveta.
U pratećem programu planirana i veliku izložbu o istorijatu pivarstva u Vojvodini - u auli Master centra kao i na Trgu slobode u Novom Sadu
Od 21.10. do 30.10. ispred Gradske kuće na Trgu slobode u Novom Sadu građani će imati prilike da posete info-štand "Novosadskog Oktoberfesta" i degustiraju piva, kobasice i perece.
Početkom oktobra u Beogradu i Novom Sadu biće održan i kasting za konobarice i konobare "Novosadskog Oktoberfesta".
Bogat muzički program čine: Zvonko Bogdan, Orthodox Celts, Gift, Ničim izazvan, The Frajle, Jurassic Rock, Štikle i vikleri i veliki broj domaćih i stranih DJ-eva.
"Novosadski Oktoberfest" otvaraju gradonačelnik Novog Sad - Miloš Vučević i ambasador Nemačke - Aksel Ditman.
Ulaznice po ceni od 200 dinara "Novosadski Oktoberfest" mogu se naći na portalu i prodajnim mestima GIGSTIX-a a detalji o rezervaciji stolova i programu pogledajte na web adresi:

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/M G promo
Tagovi: PR promo

Pročitajte još

NIS podržao Institut za onkologiju i radiologiju Srbije

Kompanija NIS nastavlja sa podrškom zdravstvenim ustanovama širom Srbije današnjim uručenjem donacije Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije. Donacija se sastoji od finansijskih sredstava namenjenih za nabavku reagensa koji se koriste za ispitivanja kod pacijenata sa karcinomom prostate i oko 5.000 litara pijaće vode „Jazak“

24/06/2021

23 pregleda

Saznajte više

BEO SHOPPING CENTER SLAVI PRVI ROĐENDAN

Rođendanski popusti do neverovatnih 70%, poklon kartice u vrednosti od 1.000, 2.000 i 3.000 dinara, lavirint sa laserskim preprekama, dizajnirani BEO proizvodi na poklon i još mnoga druga iznenađenja čekaju sve posetioce BEO Shopping Centra u periodu od 25. juna do 4. jula – jer KAD BEO SLAVI, NEMA DA FALI!

22/06/2021

78 pregleda

Saznajte više

Najnovije vesti