Već deceniju u Srbiji: Spektakularni iSTYLE popusti od 11. do 15. aprila

iSTYLE Apple Premium Reseller ovog meseca proslavlja 10 godina poslovanja u Srbiji. Tim povodom, od 11. do 15. aprila sve ljubitelje Apple brenda iSTYLE će obradovati neverovatnim popustima do čak 80%, na Mac, iPhone i iPad modele, kao i na odabrane dodatke.

Kao da to nije dovoljno, ukoliko zamenite svoj stari uređaj bilo kog proizvođača, u okviru usluge “staro za novo”, možete ostvariti dodatan popust na sve proizvode koji su već na akciji. Odbrojavanje do početka šoping groznice je već počelo, a proizvode sa sniženim cenama možete pogledati na iSTYLE internet stranici. Nepropustite nezapamćene popuste i najbolje vreme za šoping, i uputite se na jedno od iSTYLE prodajnih mesta.

Već dugi niz godina iSTYLE predstavlja prvi izbor korisnika Apple proizvoda širom Centralne i Istočne Evrope, kroz svoje maloprodajne objekte i internet prodavnice. U iSTYLE prodavnicama kupci mogu detaljno da upoznaju najnovije Apple proizvode i dodatke uz Premium iskustvo kupovine, prisustvuju prezentacijama i radionicama, kao i raznim drugim dešavanjima, u vezi sa poslednjim tehnološkim inovacijama koje Apple donosi na globalno tržište.

 

 

Hellomagazin.rsPromo

Više o temama: