Prvoklasan kvalitet mlečnih proizvoda brenda Zdravo!

PRVOKLASAN KVALITET MLEČNIH PROIZVODA BRENDA ZDRAVO!

Predstavnici medija obišli Mlekaru Subotica u koju je samo protekle godine investirano više od dva miliona evra

 Sa ciljem da se na najbolji način prikaže proces nastanka i proizvodnje mlečnih proizvoda omiljenog vojvođanskog mlečnog brenda Zdravo!, kao i da se potvrdi njihov vrhunski kvalitet, za predstavnike medija organizovana je jedinstvena poseta proizvodnom pogonu Mlekare Subotica, u koju je protekle godine investirano više od dva miliona evra. Prisutni su se ovom prilikom upoznali sa najsavremenijom tehnologijom prerade mleka uz poštovanje najviših standarda.

Prilikom obilaska mlekare novinarima je predstavljen kompletan proces prerade mleka vrhunskog kvaliteta, koje se svakog dana prikuplja sa domaćih farmi i čuvenih salaša širom Vojvodine, poznatih po najčistijim pašnjacima. Prikazani su postupci termičke obrade, kao što su pasterizacija i sterilizacija, kojima se mleko obrađuje od prijemne rampe, kao i pakovanje pod strogo kontrolisanim higijenskim uslovima, “ultra clean” postupkom. Zahvaljujući tome, do naših trpeza dolaze mleko i mlečni proizvodi poznatog geografskog porekla, koji zadržavaju sve prirodne i hranljive sastojke.

-Poznato je da je Mlekara Subotica prva mlekara u zemlji koja je dobila dozvolu za izvoz na tržište Evropske unije, što svedoči pre svega o izuzetnom kvalitetu naših proizvoda. Ono što bih ovom prilikom istakla jeste činjenica da je samo tokom protekle godine u novu opremu mlekare investirano više od dva miliona evra, u cilju održanja najvišeg kvaliteta proizvoda i unapređenja proizvodnje. Posebno smo ponosni na mlečne proizvode brenda Zdravo!, sačinjene od najkvalitetnijeg mleka iz srca Bačke, koje se ističe svojim prirodnim i hranljivim sastojcima- istakla je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

 

Hellomagazin.rsPromo

Više o temama: