Premijera nove HBO serije “Oštri Predmeti” sa Ejmi Adams u glavnoj ulozi

Ejmi Adams uskoro stiže na male ekrane sa glavnom ulogom u dramskoj seriji „Oštri predmeti“ (Sharp Objects), zasnovanoj na istoimenom bestseleru Džilijen Flin. Premijera ove osmodelne HBO serije biće 9. jula u 20.00 h na HBO kanalu, a prva epizoda će istog dana biti dostupna i na HBO GO-u.

„Oštri predmeti“ prate novinarku Kamilu Priker (Ejmi Adams), koja se vraća u svoj rodni gradić da izveštava o ubistvima dveju devojčica. Pokušavajući da sklopi psihološku slagalicu iz svoje prošlosti, shvata da se previše poistovećuje sa mladim žrtvama. Sukobljava se sa svojom zahtevnom majkom Adorom, koju glumi Patriša Klarkson, i polako počinje da se vraća opasnim samodestruktivnim navikama. Dodatan razlog za brigu joj predstavlja znatno mlađa polusestra Ama, koja potajno vodi dvostruki život.

Ejmi Adams će ovo biti prva glavna uloga u seriji, nakon čak pet nominacija za Oskara za zapažene uloge u filmovima „Američka prevara“ (American Hustle), „Master“ (The Master), „Bokser“ (The Fighter), „Sumnja“ (Doubt) i „Pridošlica“ (Junebug), i dva osvojena Zlatna globusa za „Američku prevaru“ i „Velike oči“ (Big Eyes). Pored Patriše Klarkson, pridružiće joj se Eliza Skanlen u ulozi Ame, Kris Mesina kao detektiv Ričard Vilis, Elizabet Perkins u ulozi lokalne tračare Džeki Onil, Met Krejven kao načelnik policije i Migel Sandoval u ulozi Kamilinog urednika.

Seriju je kreirala Marti Nokson, a svih osam jednočasovnih epizoda režirao je Žan Mark Vale, poznat po radu na nagrađivanoj HBO seriji „Nevine laži“ (Big Little Lies). Žan Mark Vale, Džilijan Flin (koja je poznata i po bestseleru „Iščezla“ (Gone Girl)) i Ejmi Adams su takođe među izvršnim producentima serije.

https://youtu.be/LkVZWypeUvk

hellomagazin.rsHBO/Promo

Više o temama: