Plazma dobitnik priznanja “Najbolje iz Srbije”

Plazma, najpoznatiji brend kompanije Bambi, proglašen je za najbolji robni brend u svojoj kategoriji, na ovogodišnjoj dodeli priznanja “Najbolje iz Srbije”, koju organizuju Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija.

– U godini kada Plazma slavi jubilarni 50. rodjendan, ponosni smo što smo i dalje omiljeni član svake porodice. Plazma vlada našim srcima i upravo je ona sve što nam treba već pet decenija. Na Plazmi su odrastale i odrastaju brojne generacije, jer je ona uvek sa nama kada zatreba i nikada ne zaboravlja naše dragocene trenutke – istakla je Aleksandra Savić, Senior brand menadžerka u kompaniji Bambi i dodala:

– Posebno smo ponosni što je Plazma ponovo proglašena za najbolji robni brend. I dalje ćemo nastojati da opravdamo poverenje koje nam je ukazano negujući tradiciju omiljenog domaćeg brenda.

Brend Plazma, važan nosilac imidža kompanije Bambi i jedan od omiljenih regionalnih brendova, ovom nagradom je još jednom potvrdila svoj neprikosnoveni kvalitet i lidersku poziciju.

promopromo

Više o temama: