Osvojte dva Vichy make-up seta: Otkrijte Vaš idealan ten uz Vichy liniju pudera

EXE COMPACT DMB-2

Bez obzira na tip kože, godine ili boju tena Vichy linija pudera posebno je formulisana kako bi odgovorila na potrebe svakog tipa kože. Svi puderi su prilagođeni osetljivoj koži, ispitani pod nadzorom dermatologa, nekomedogeni, hipoalergeni i obogaćeni termalnom vodom Vichy. Sadrže minerale izuzetno visoke čistoće, a efikasnost im je klinički dokazana. Asortiman Vichy pudera čine puderi Dermablend i Dermablend 3D Correction sa izuzetnim korektivnim prekrivanjem, Teint Ideal za nežno ujednačen i blago puderast izgled kože i Liftactiv Flexilift Teint s efektom liftinga.

Idealan ten više nije san 

Naša je koža vitalan organ i za postizanje idealnog tena bitno je odabrati adekvatan puder. Ako koža dođe u dodir sa formulom koja nije prilagođena fiziologiji i potrebama kože, njen izgled može se promeniti, a to utiče na završni rezultat šminkanja. Samo pažljivo odabrani puder koji je u skladu s prirodom kože, otkriva svu njenu lepotu na potpuno pouzdan način. Kod izbora pudera moramo voditi računa o tipu kože (suva, masna, mešovita, normalna i osetljiva koža), ali i o godinama. Apoteka je pravo mesto za kupovinu pudera jer na raspolaganju imamo stručni savet farmaceuta, pouzdane proizvode izrađene pod strogim merilima farmaceutske industrije i dermatološki proverene za maksimalnu sigurnost. Vichy puderi Teint Ideal, Dermablend, Dermablend 3D Correction i Liftactiv Flexilift Teint predstavljaju rešenja za različite potrebe kože s optimalnim rezultatom koji otkrivaju mladoliki sjaj i idealan izgled kože.

vichy_linija-pudera_01

TEINT IDÉAL obuhvata blistav tečni puder za normalnu do mešovitu kožu, kremasti puder za suvu kožu, kompaktni puder za sve tipove kože i bronzani puder u prahu za osunčan, zdrav i prirodan izgled kože. Blistavi tečni i kremasti puderi sadrže tehnologiju tečne svetlosti koja utiče na epidermis i sadrži čestice koje reflektuju i propuštaju svetlost pa omogućavaju kontinuiran i ujednačen tok svetlosti za blistav ten. LIFTACTIV FLEXILIFT TEINT tečni puder protiv bora predstavlja novu generaciju pudera sa efektom liftinga za sjajnu kožu. Bore su u trenutku vidljivo zategnute, a ten je ujednačen i blistav. DERMABLEND 3D CORRECTION tečni korektivni puder sa izuzetnim korektivnim prekrivanjem vidno umanjuje nesavršenosti na koži. Ova prozirna formula namenjena je masnoj i koži skolonoj aknama, kamuflira nedostatke bez nagomilavanja i bez stvaranja efekta maske i pliša tokom celog dana. DERMABLEND tečni korektivni puder primeren je za prekrivanje blagih do umerenih nepravilnosti poput neujednačenog tena, podočnjaka, crvenila i ožiljaka. Izuzetno upijajuća i lagana tekstura omogućava besprekoran ten bez efekta maske. Svi puderi dostupni su u 4 nijanse i primereni su za osetljivu kožu.

Ukoliko želite da osvojite Vichy set, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

vichy_dermablend_3d-correction_02-1

Savet za idealna ten uz šminkerku Milicu Jevtić

Ugrejte puder među prstima i blago umasirajte u kožu lica. Obratite pažnju na ivice lica i utapkajte sve do korena kose, kako biste izbegle vidljiv prelaz. Nijansu uvek birajte na viličnoj kosti, najbolje trunčicu svetliju od tona kože, jer nakon što osenčite lice bronzerom, nanesete rumenilo i ostatak šminke sve će se savršeno uklopiti u besprekoran završni look.
Takođe, ne zaboravite da će svaka šminka lakše i lepše da “legne” na dobro negovanoj koži. Više korisnih saveta potražite na Ideal Skin Blogu na www.vichy.rs.

promopromo

Više o temama: