ORZENE U SLUŽBI LEPOTE

Modni diktati se danas menjaju gotovo svakodnevno, ali lepa i negovana ženska kosa je oduvek imperativ. Sjajna, zdrava i raskošna kosa je snažan simbol ženske lepote, a brend Orzene je tu da učini da kosa postane jača i sjajnija nego ikad.

Već dugo prisutan na našem tržištu, Orizene je poznat po svojim inovativnim formulacijama i vrhunskim sastojcima. U narednom periodu, kompanija Sarantis očekuje još veći uspeh ovog brenda, jer je on sada i  zvanično – u službi lepote. Angažujući Mis Srbije kao zaštitno lice Orzene brenda, kompanija Sarantis poručuje da svaka žena može i zaslužuje da ima vrhunski negovanu i besprekornu kosu.

Detox, Hijaluron, Kolagen i Keratin linije dostupne su u radnjama i drogerijama. Pored šampona, Orzene ima bogat asortiman tretmana, maski i ulja za kosu baziranih na prirodnim sastojcima i najsavremenijoj tehnologiji, koji regenerišu i jačavaju vlasi, vraćaju kosi vitalnost i sjaja.

Verujemo da će Orzene u službi lepote provereno doneti sjajne rezultate zvaničnoj miss Srbije – ali još više, onim nezvaničnim misicama, a to su sve naše dame koje biraju Orzene proizvode za negu svoje kose.

 

 

hellomagazin.rsPromo

Više o temama: