Omiljen kod potrošača: U godini jubileja “Nectar” je ponovo najbolji brend u Srbiji

Kompanija Nectar višestruki je dobitnik priznanja na večerašnjoj svečanoj ceremoniji dodele nagrada Najbolje iz Srbije, u organizaciji Privredne komore Srbije. Nectar je još jednom proglašen za NAJBOLJI KORPORATIVNI BREND U SRBIJI, a njen brend Nectar Family ponovo za NAJBOLJI BREND u kategorji pića.

-Sa posebnim zadovoljstvom i ponosom kao domaća porodična kompanija i prepoznatljiv srpski brend nekoliko godina unazad osvajamo za nas jedno od najprestižnijih priznanja ‘Najbolje iz Srbije’.

Kao sto znate, ovo je za nas godina jubileja u kojoj slavimo 20 godina postojanja, a takodje i 20 godina fokusa na kvalitet, brige o svakom potrošaču i svakodnevnom društveno odgovornom ponašanju.

-Priznanje za najbolji korporativni brend je potvrda duoogodisnjeg posvećenog rada I konstantnih unapredjenja u svim poslovnima procesima. Važnost izbora je ono što je I ključna poruka naše ovogodišnje slavljeničke kampanje, jer svakodneevno donosimo male I velika odluke , a svakako nije svejedno koji brend birate– izjavila je Mina Tadić, marketing director Nectar grupe

 

Hellomagazin.rsPromo

Više o temama: