Novi mts app konkurs predstavljen u StartItcentru

Tim Telekom Srbija mts app konkurs i predstavnici Startit-a

Telekom Srbija je povodomovogodišnjeg,sedmog mts app konkursa, organizovao događaj u beogradskom Startit centru na kome susrednjoškolciimali priliku da se bliže upoznaju sa pravilima takmičenja, prednostima koje donosi kreiranje aplikacija za mobilne uređaje, kao i iskustvima ranijih učesnika.

Predavaci Telekom Srbija

 

Zaposleni u kompaniji Telekom Srbija, zajedno sa predstavnicima Startit centra i dosadašnjim učesnicima konkursa, održali su korisneprezentacije za učenike i profesore gimnazijakoje rade prema programu za talente na polju matematike i računarstva. Cilj ovih prezentacija je da pruževiše informacija o programiranju uAndroid™-u i iOS-u, kao i da istaknu značaj konkursa kao svojevrsnog podsticaja za mlade da kroz izradu aplikacija, zapravo,pokrenu jedan preduzetnički projekat.

Prezentacija mts app konkursa

Kompanija Telekom Srbija pokrenula je novi ciklus mts app konkursa koji ove godine ima i regionalni karakter, jer se pod istim uslovima organizuje i u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Pet najboljih aplikacija iz svake od zemalja naćiće se ukonkurenciji „Regionalnog app izazova“ koji kao prvu nagradu donosi posetu IoT konferenciji u Berlinu.

hellomagazin.rsTelekom Srbija/promo

Više o temama: