Nova tri neodoljiva JYSK stila koja će ove sezone krasiti vaše bašte

Kako bi užitak druženja i uživanja na otvorenom bio još veći, pretvorite svoju terasu, balkon ili kutak bašte u idealno mesto za opuštanje na kojem ćete svaki slobodan trenutak provoditi u društvu dragih ljudi. Uređenje vlastite oaze nikada nije bilo lakše,  jer se s novom linijom vrhunskog baštenskog nameštaja sa danskim potpisom,  JYSK pobrinuo da svako pronađe stil po svom ukusu.

Nova JYSK kolekcija odiše jednostavnim luksuzom, a krase je tople boje, razni uzorci inspirisani prirodom i pročišćenim  linijama. Kroz tri stila – Hygge, Simplified luxury i Urban roots, u svačiji vrt donosi inovativne trendove i dizajnerska rešenja za opremanje eksterijera.

Bilo da preferirate toplu paletu boja i pažljivo birane detalje ili zadovoljstvo pronalazite u ledeno plavom, hladnom minimalizmu, ili pak sirovom i prirodnijem dekoru, novi JYSK asortiman baštenskog nameštaja odgovara svim ukusima.

Simplified Luxury – manje je više

Ljubitelje jednostavnih, modernih i pročišćenih elemenata osvojiće pojednostavljeni luksuz nove JYSK linije baštenskog nameštaja  koju karakterišu minimalistički strukturni uzorci i meki oblici, kao i svetli plavo – zeleni tonovi. Print je inspirisan elementima iz prirode, kao što su kamen ili terazzo. Dizajn nameštaja svojim stilom prati estetiku nameštaja 50-ih godina.

Urban Roots – povratak prirodi

Opuštajući zeleni i zlatni tonovi boja, svojevrsni simbol prirode, smirenosti i mira, zaštitne su boje JYSK-ove Urban Roots linije, dok vatreni i smeđi tonovi upotpunjuju organski dizajn i povezuju sve iskrene ljubitelje prirode. Strukture  su sirove i organske, a materijali su kombinacija morske trave, drva i mrežastog metala kako bi se dodatno stvorio utisak prozračnosti. Tekstili su proizvedeni od prirodnih materijala poput platna i bojenih pamuka.

 

Hygge – dašak ženstvenosti

Ženska ljubav i sluh prema estetici daje uzbudljiv završni dodir u dizajniranju eksterijera , pa tako uz Hygge liniju, protkanu mirnim bojama i toniranim geometrijskim uzorcima, nepotpuno postaje potpuno. Kutak nadahnut boho stilom stvoriće šarmantno mesto za druženje i uživanje u putenim tonovima boja i uz neodoljivu atmosferu koja prati Hygge liniju.

Tekstili su ukrašeni decentnim obrubima i cvetnim motivima, a dizajn je inspirisan rukotvorinama što daje osećaj neformalnosti celoj liniji proizvoda. Pobudite svoja čula uz uživanje u materijalima od svetlog drveta, ratana i bambusa tkanih tradicionalnim tehnikama. Tople, prašnjave boje koje imitiraju nijanse pustinjskog peska ili svežih pastelnih tonova pravi su simbol ženske vizije lepote i estetike.

 

hellomagazin.rsJYSK/Promo

Više o temama: