“Ninamedia” proslavila 17. rođendan

Kompanija „Ninamedia“ proslavila je 17 godina postojanja i  uspešnog poslovanja  29.11.2018. godine, u event centru „Just & Lobby“ u Beogradu.

U protekloj poslovnoj godini, ova kompanija  potvrdila je  svoj status lidera u praćenju i distribuciji medijskih sadržaja u Srbiji i regionu, a osim konstantnog ulaganja u ljudske resurse, razvoj i primenu novih tehnologija, kompanija Ninamedia uselila se i u novi  poslovni prostor.

Tradicionalna proslava  organizovana je tematski, u znaku laboratorije, što je simbolično trebalo da obeleži rađanje jedne ideje, stvaranje uspešnog poslovnog tima i novih formula uspeha iz čega je  formiran NIMMA HUB – jedinstveno poslovno čvorište, nastalo u saradnji sa partnerskim kompanijma koje nudi inovativan, integrisan i zaokružen pristup tržištu informacija i komunikacija.

Voditelj programa, Slavko Beleslin, podsetio je sve zvanice na to da tokom ovih 17 godina, kompanija Ninamedia nije posustala po pitanju napredovanja, inovacija i ulaganja – te da svake godine, a posebno ove, može da se pohvali značajnim poslovnim promenama.

„Danas, po sedamnaesti put, Ninamedia svečano proslavlja stvaranje jednog uspešnog tima, koji iz godine u godinu dokazuje da je svaki ostvareni cilj, samo novi start. Novi poslovni centar je osnova na kojoj se temelji značajan deo razvojnih planova kompanije“, rekao je Beleslin najavljujući domaćina proslave, direktora Ninamedije Dragana Radića.

Direktor kompanije „Ninamedia“, Dragan Radić, osvrnuo se na proteklu poslovnu godinu koja je po mnogo čemu bila godina značajnih i uspešnih promena.

„Nismo mi prethodnih 17 godina u našoj laboratoriji pravili ništa drugo osim skupljali recepte i proizvodili nove formule uspeha, zadovoljstva, medijskog eksponiranja, istraživanja i sve ostale formule koje su nas dovele do toga da slavimo 17 godina uspešnog poslovanja. Na novoj adresi napravili smo i novu formulu komunikacije u kojoj smo objedinili sve ono što proizvodimo u našem neraskidivom krugu- od klipinga, analiza, istraživanja i komunikacija kao i strateškog povezivanja“ rekao je Radić .

Nekoliko stotina gostiju uživalo je uz pesme Marinka Rokvića i „Feeling benda“, a rođendanska proslava trajala je do ranih jutarnjih sati.

hellomagazin.rsNinamedia/Promo

Više o temama: