Neka jesen pokrene nova WOAH avantura

Okupi ekipu i učini nešto dobro za svoj kraj. Energiju i entuzijazam koji poseduješ podeli sa drugima. Budi gotivac i daj sve od sebe da svoje potencijale usmeriš na prave stvari. Ništa bolje od pametno iskorišćenog vremena i druženja sa kreativnim, vedrim ljudima sa kojima možeš ostvariti niz sitnih pobeda za svoj kraj i prve komšije.

Ofarbaj klupu u svom parku, uredi cveće u ulazu zgrade i uživaj u rezultatima svog rada zajedno sa ortacima. Dok se zadovoljno osvrćete na obavljen zadatak, osvežite se sa svojim omiljenim gaziranim napitkom koji će vas podsetiti da se prave stvari nalaze u sitnim zadovoljstvima.

A kako nagrade za najbolje stižu od proverenih prijatelja, ugrabi priliku i uz kupovinu promo pakovanja Coca-Cola ili Coca-Cola Zero od 0.5l ili 0.33l, iznenadi sebe ili obraduj drage osobe novim komadom garderobe, sportskom opremom, rancem, ili možda nekim novim gedžetom.

Promo pakovanja ćete prepoznati po etiketi i čepu bele boje sa prepoznatljivim WOAH logom na vrhu čepa. Ispod čepa te čeka kod, dok je na limenkama kod ispod otvarača, koji zatim uneseš na nalog koji si napravio na WOAH aplikaciji i sakupljaj poene za cool vaučere sa popustima u prodajnim mestima partnera. A partneri su: Shoes Star, Gigatron i Sport Vision.

Ukoliko si brz, imaš mogućnost i da u svakom satu, osvojiš vredne poklone kao što su: patike, trenerke, prenosivi punjači za telefone, lopte sa svetskog prvenstva u fudbalu, bluethooth zvučnici i još zanimljivih stvari. Samo je potrebno da kod koji si pronašao uz promo pakovanje pošalješ preko naloga na WOAH aplikaciji i ukoliko si baš ti to prvi učinio, u tom satu, ovojio si nagradu.

Uz pravo osveženje, proslavi trenutke zajedništva, saosećanja, istinskih vrednosti i osećaja za lepo. Fora je jača uz jak karakter. 

Više informacija možete pronaći na www.coca-cola.rs ili na WOAH aplikaciji.

hellomagazin.rsPromo

Više o temama: