Moja Kravica za srećno odrastanje: Imlek poklonio dečije igralište Nišu

moja-kravica-1

Prvo dečije igralište izgrađeno u sklopu velike društveno odgovorne akcije Imleka, “Moja Kravica – Rasti srećno”, svečano je danas otvoreno. Vrpcu su presekli gradonačelnik Niša Darko Bulatović i direktor marketinga Imleka Slobodan Srećković.

Novo igralište u parku Svetog Save potpuno je opremljeno da odgovori na različite potrebe brojnih mališana i prvo je u nizu koje će Imlek i Moja Kravica poklanjati gradovima širom Srbije.

– Veliko nam je zadovoljstvo što danas otvaramo prvo igralište u akciji `Moja Kravica – Rasti srećno`. Do kraja godine izgradićemo jedno u Novom Sadu, a akciju ćemo nastaviti širom Srbije i u 2017. Moja Kravica decenijama je omiljeno mleko među našim potrošačima i ponosni smo što kroz ovu akciju izgradnje dečijih igrališta, doprinosimo bezbrižnom odrastanju najmlađih – kaže Slobodan Srećković, direktor marketinga Imleka.

slobodan-sreckovic-direktor-marketinga-imlek-grupe-i-predstavnik-grada

– Ovo je još jedan dokaz, da jedino pomažući jedni drugima možemo biti srećni. Sreća je uvek u rukama onoga koji daje, ali i onog koji dobija. Hvala kompaniji Imlek na `Moja Kravica` igralištu, koje će usrećiti naše najmlađe sugrađane, ali i njihove roditelje, bake , deke, staratelje – rekao je Darko Bulatović gradonačelnik Niša.

Kompanija Imlek dva puta dnevno prikuplja više od 700.000 litara mleka vrhunskog kvaliteta sa preko 4.000 pažljivo odabranih porodičnih farmi u Srbiji. Moja Kravica mleko zaslužno je za uspešne generacije koje su na njemu stasale i razvijale se zdravo, i na taj način naučile da donesu dobre odluke i učine svoj život srećnijim. Bogatog je ukusa, u njemu su sačuvani svi prirodni hranljivi sastojci, idealni za zdravu ishranu cele porodice. Najsavremenija tehnologija prerade obezbeđuje vrhunski kvalitet koji su potrošači prepoznali i ocenili “Moju Kravicu” omiljenim brendom u Srbiji.

Moja Kravica je pravi izbor za sve, a posebno najmlađe, jer obezbeđuje zdrav rast i razvoj, i ono najvažnije – srećno odrastanje.

darko-bulatovic-gradonacelnik-nisa-slobodan-sreckovic-direktor-market

moja-kravica-2

promopromo

Više o temama: