Jubilarni 10. ARLEMM uživo putem Telenor mreže

Telenor, kao najbolja mreža u Srbiji, svim ljubiteljima muzike obezbediće stabilnu i visokokvalitetnu konekciju za potpuni doživljaj

Na Cvetnom trgu u Beogradu otvorena je izložba fotografija koje prikazuju prvih deset godina u životu Ariljske letnje muzičke manifestacije čiji će jedan od glavnih izvođača i predavača Stefan Milenković. Time je označen početak manifestacije ARLEMM 2019 koja će biti prenošena uživo putem Telenor mreže. Svi koji požele, gde god da se nalaze, moći će da prate koncerte i ostale sadržaje manifestacije na Telenorovom YouTube kanalu.

-Ljudi danas žele da imaju lak i brz pristup informacijama i svakodnevno koriste mobilni internet. Mi kao neko ko taj internet obezbeđuje, želimo da učinimo dostupnim i kvalitetne sadržaje. ARLEMM po sadržajima i događajima koje organizuje može da konkuriše najvećim svetskim festivalima. Zato mi je zadovoljstvo što će Telenor, kao najbolja mreža u Srbiji, svim ljubiteljima muzike obezbediti stabilnu i visokokvalitetnu konekciju za potpuni doživljaj, rekao je Đorđe Popović, izvršni direktor Korporativnih poslova na otvaranju izložbe.

Izložba se tokom jula nastavlja u 10 gradova širom Srbije i iz Beograda kreće 8. juna kako bi stigla u Arilje 20. jula na dan otvaranja  ARLEMM 2019, koji se sastoji se iz tri dela:

ARLEMM Umetnički karavan – izložba fotografija koja je osmišljena sa željom da se kvalitetne umetničke vrednosti promovišu širom zemlje. Karavan kreće na svoj put kroz Srbiju iz Beograda 8. juna, prolazi kroz Novi Sad, Čačak, Užice, Zlatibor, Požegu, Ivanjicu – i stiže u Arilje na dan otvaranja manifestacije ARLEMM 2019, a u avgustu posećuje Valjevo i Kosjerić. Izložbu koja je organizovana prošle godine, posetilo je više od 500.000 ljudi.

ARLEMM art festival (20. jula – 4. avgusta) je jedinstven doživljaj sa kvalitetnim muzičkim programom, u umetnički i eko uređenom prirodnom ambijentu, koji će ove godine oplemeniti nastupi Stefana Milenkovića, Barselona balkan džipsi orkestra, orkestra MUZIKON, orkestra Metamorfozis, Del arno benda i mnogih drugih.

Centralno mesto ARLEMM-a čine edukativni programi u kojima eminentni profesori i predavači umetničke muzike i primenjenih umetnosti, svakodnevno održavaju radionice za talentovanu decu i mlade koji dolaze u Arilje iz celog sveta.

Sa više od 80 održanih edukativnih radionica, 130 koncerata i 3000 individualnih časova nastave, ARLEMM zauzima vodeće mesto u kulturno-umetničkim događajima Srbije. Realizuje se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja i Opštine Arilje, kompanija Extreme intimo i Telenor.

 

 

 

Hellomagazin.rsPromo

Više o temama: