Imlek obradovao đake prvake: Moja Kravica sveske i mlečni paketići za đake prvake širom Srbije

Povodom početka školske godine, Imlek je donirao Moja Kravica sveske i Moja Kravica mlečne paketiće đacima prvacima na području Vojvodine, centralne Srbije i Beograda.

Prvi dan đačkog doba, prvaci iz beogradske škole “Nikola Tesla” u Vinči, proveli su u druženju sa predstavnicima kompanije Imlek, koji su im poželeli srećan polazak u školu, dobre ocene i mnogo lepih uspomena iz školskih klupa, kojih će se sećati čitavog života. Pored Moja Kravica sveski, u koje će upisati prva slova i brojeve, najmlađi osnovci uživali su i u omiljenim mlečnim proizvodima, Moja Kravica čokoladnom mleku i Moja Kravica Milk šejku. Imlek je još jednom pokazao da posebnu pažnju posvećuje društveno odgovornim aktivnostima, koje se pre svega ogledaju u podršci najmlađima, njihovom pravilnom razvoju i srećnom odrastanju.

-Tradicionalno, i ove godine, povodom početka škole obradovali smo veliki broj đaka prvaka omiljenim Moja Kravica proizvodima. Ovo je samo jedna u nizu društveno odgovornih akcija koje Imlek već godinama sprovodi u cilju podrške razvoja i edukacije najmlađih osnovaca. Moja Kravica sveskama i Moja Kravica mlečnim paketićima poželeli smo srećno i uspešno školovanje đacima koji su ove godine prvi put seli u školske klupe, u nadi da će ih iz godine u godinu biti sve više, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću Imlek-a.

-Prvi školski dani su veliki izazov za svako dete, upravo zbog toga važno je da im u tim danima izmamimo osmeh i učinimo ih radosnima. Zahvaljujemo se Imleku na tradicionalnoj akciji u kojoj su i ove godine uživali mnogi prvaci. Time je još jednom pokazao kako se ponaša društveno odgovorna kompanija. Nadam se da će i druge kompanije slediti njihov primer i politiku društvene odgovornosti usmeriti ka deci, školama i obrazovanju, rekao je Mladen Šarčević, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Hellomagazin.rsPromo

Više o temama: