Hello! vam poklanja

Dan zaljubljenih je idealan povod da obradujete voljenu osobu lepim poklonom. Laguna i kompanija Sarantis pripremili su sjajnu akciju za ovaj praznik ljubavi, 14. februar.

Hello! vam poklanja dva kompleta za dame “Dijagnoza: ljubav” + BU toaletna voda i dva kompleta za muškarce “Dijagnoza: ljubav” + STR8″ afteršejv

 

Uz kupljenu knjigu autorke Simonide Milojković “Dijagnoza: ljubav” možete da izaberete poklon – za dame “B.U.” toaletnu vodu ili za muškarca “STR8” afteršejv.

Okosnica novog romana autorke bestselera “Grabljivica”, “Ljubav u doba kokaina” i “Žena” priča je o Jeleni, zavodljivoj glumici, i zgodnom, ali oženjenom beogradskom psihijatru Petru, koji odlučuje da je zavede i istraži da li je zaljubljenost vrsta psihoze.

Tako se Jelenin život pretvara u psihološki eksperiment, a ona se ludo zaljubljuje verujući da je pronašla
čoveka svog života.

Jelenin dnevnik postaje hronika njihove ljubavi, a Petrova beležnica hladna analiza jednog istraživanja. Međutim, ko od njih
dvoje ispisuje verodostojnu priču? Da li je Jelena zaista pronašla savršenog muškarca, a Petar savršeno zamorče? Ko je zanesen ljubavlju, a ko manipulacijom, ko je u čijoj priči osvetnik, a ko žrtva sopstvene strasti?

Akcija traje od 11. do 16. februara, odnosno dok ima zaliha.

Ukoliko želite da osvojite Laguna poklon ostavite komentar ispod posta na našoj Fejsbuk stranici

Hellomagazin.rsPromo

Više o temama: