Hello! vam poklanja

NOVO: NIVEA Creme Oil Pearls negujući gel za tuširanje

Otkrijte magiju uljanih perli uz tri neodoljiva gela za tuširanje, koji intenzivno neguju kožu i obavijaju vaša čula svojim dragocenim mirisom.

U današnje vreme, žene obično imaju veliki broj obaveza, tu su partner, deca, karijera, hobi i prijatelji. Iako umeju da usklade sve aspekte života i drže ih u ravnoteži, često zaboravljaju na one dragocene trenutke relaksacije, posvećene isključivo sebi. To su oni posebni momenti kada pravimo pauzu u dnevnom rasporedu, ugađamo svim svojim čulima i prepuštamo se opuštajućem tuširanju. NIVEA čini da tuširanje postane vaš intimni trenutak luksuza. Novi NIVEA Creme Oil Pearls negujući gel za tuširanje kombinuje magiju uljanih perli i dobro poznati NIVEA Creme Care kremasti gel za tuširanje. Zahvaljujući inovativnoj formulaciji sa arganovim uljem i dragocenim uljanim perlama, ovaj gel razmaziće kako vaše telo, tako i vaša čula. Nakon tuširanja koža je negovana uz neverovatno gladak osećaj, dok tri nežna mirisa cveta trešnje, ylang ylanga i lotosa, obavijaju vaša čula i vode vas u svet luksuza i hedonizma.

Formulacija sa uljanim perlama i arganovim uljem za dodatnu negu

Novi NIVEA Creme Oil Pearls negujući gel za tuširanje pruža savršeni balans između intenzivne nege kože i nežnih senzacija za vaša čula. Prilikom nanošenja kremastog gela za tuširanje, osetićete zlatne uljane perle kako vas nežno miluju i potom se tope na koži. NIVEA Creme Oil Pearls negujući gel za tuširanje pretvara se u baršunastu, mirišljavu penu koja nežno obavija kožu, čineći je primetno mekom. “Uljane perlice su ispunjene prirodnim suncokretovim uljem koje je bogato vitaminom E” objašnjava dr Rixa Dippe iz sektora za razvoj proizvoda za tuširanje, Beiersdorf: “Nova formulacija pruža intenzivnu negu bez lepljivog ili masnog osećaja na koži.” Osim toga, formulacija sadrži arganovo ulje i pruža koži dodatnu dozu nege – za gladak osećaj na koži. Arganovo ulje, poznato i pod nazivom “tečno zlato”, dragoceno je ulje koje hidrira kožu i čini je neodoljivo nežnom. Za još luksuzniji osećaj nege i nežne trenutke pod tušem, NIVEA Creme Oil Pearls negujući gel za tuširanje sadrži uljane perle i neodoljive mirisne note koji će razmaziti vaša čula.

Intenzivna nega i neodoljivi miris koji će razmaziti vaša čula   

Možete da izaberete jednu od tri mirisne note: cvet trešnje, ylang ylang i lotos. Svaki od ova tri mirisa je pažljivo razvijen nakon obimnih istraživanja, kako bi pronašli najprijatniji miris za doživljaj luksuznog tuširanja.

Prva varijanta nam dolazi uz nežan i osvežavajući miris cveta trešnje, prizivajući u naše misli sezonu trešnjinog cveta u Japanu, guste roze i bele grane u proleće i tople sunčane dane. Ylang ylang je jedan od najženstvenijih mirisa na svetu – sladak, zavodljiv i cvetni. Poznat je po svom opuštajućem dejstvu i vedrini. Na kraju, u svet potpune relaksacije uvodi nas smirujući lotos. Pomaže vam da zaboravite na svakodnevne stresne situacije, oslobodite se napetosti i negativnih misli.

Uz NIVEA Creme Oil Pearls negujući gel za tuširanje, možete da uživate u savršenoj harmoniji magičnih uljanih perli i neodoljivo privlačnih mirisa. Osećajte se posebno svakog dana – zaslužili ste!

NIVEA Creme Oil Pearls negujući gel za tuširanje cvet trešnje, 250 ml,  okvirna maloprodajna cena 298 din

NIVEA Creme Oil Pearls negujući gel za tuširanje ylang ylang, 250 ml, okvirna maloprodajna cena 298 din

NIVEA Creme Oil Pearls negujući gel za tuširanje lotos, 250 ml, okvirna maloprodajna cena 298 din

Podnošljivost na koži dermatološki dokazana.

hellomagazin.rsPromo

Više o temama: