Hello! vam poklanja

Kao i obično Hello! vam je pripremio lepe poklone koji će obradovati neke od vas, ovoga puta poklon je za sve one dame koje su bile neodlučne u izboru tečnog pudera koji će zadovoljiti njihove zahteve…

Osvojite tri Vichy Dermablend pudera!

DERMABLEND – PUDERI KOJI ĆE VAM PODIĆI SAMOPOUZDANJE

Uz visok nivo prekrivanja i izuzetnu postojanost, Dermablend puderi neguju kožu i tenu daju prirodan izgled bez efekta maske – svaki dan.

Jedan od najbitnijih proizvoda u šminkanju je upravo puder i većina žena je u stalnoj potrazi za onim „idealnim“, a kada ga pronađu veoma ga teško menjaju. Na pitanje zašto žene koriste make-up – odgovor je jasan: žele da budu lepe i da se tako i osećaju. Takođe, žele da prekriju ono što im se manje sviđa. U kontaktu sa drugima najizloženije je naše lice. Ono nas razlikuje od drugih, čini jedinstvenima i posebnima, izražavamo sve svoje emocije. Zato je za svaku ženu puder njeno najmoćnije oružje i kada biraju puder, žene žele „onaj idealan baš za mene“. Puder za lice je osnova besprekornog izgleda kože i zato uvek tražimo pudere za prekrivanje nepravilnosti koji će nam dati dodatno samopouzdanje, u trenutku kada nam najviše treba.

U nastavku, poznata šminkerka Ena Jović vam otkriva trikove za besprekorno nanošenje pudera i objašnjava kako da odaberete puder prema tipu kože i prekrivnoj moći, dok YouTuberka Dejana Erić daje odgovor na pitanje – „Zašto baš Dermablend?”.

Zašto odabrati upravo Dermablend puder?

Dermablend puderi su razvijeni u saradnji sa stručnjacima u Vichy Laboratorijima, dostupni u apotekama, hipoalergeni, nekomedogeni, primereni i za osetljivu kožu, obogaćeni sastojcima koji hidriraju i neguju kožu, i UV filterima za zaštitu od štetnih uticaja okoline. Pružaju visoko prekrivanje i izuzetnu postojanost, uz lagani osećaj na koži bez efekta maske. Birajte između Dermablend fluida, tečnog korektivnog pudera primerenog svim tipovima kože, koji odlično prekriva manje i veće nepravilnosti na koži (fleke, crvenilo, neujednačena boja tena), i Dermablend 3D Correction inovativnog pudera za masnu kožu sklonu aknama (koža sklona aknama, ožiljci, neujednačena površina kože) i otkrijte svoj idealan puder i svoje samopouzdanje.

Dejana Erić, uticajna YouTuberka, završila je svoju potragu za blagom kada je probala Vichy Dermablend fluid.

Dejana Erić

 

– Od kada sam ušla u svet šminke, besprekoran ten je bio nešto čemu sam uvek težila, te sam bila neumorna u potrazi za savršenim tečnim puderom. Vremenom sam naučila da je pored prekrivanja neujednačenog tena, najvažnije problem tretirati i rešiti. Vichy Dermablend fluid mi odgovara savršeno, jer pored svoje visoke prekrivne moći, lepog i maksimalno prirodnog izgleda na koži bez osećaja maske, ima i negujuća svojstva i sastojke prilagođene osetljivoj koži. Savršeno prekriva crvenilo, fleke i odlično ujednačava ten. Pored nege i lepog izgleda, važno mi je da puder bude postojan, a Dermablend fluid mi to pruža i pokazao se odlično tokom celodnevnog nošenja, bez pomeranja i prosijavanja moje masne T-zone.

Otkrijte koji Dermblend puder je najbolji za Vašu kožu lica

Poznata šminkerka Ena Jović ističe da je adekvatna nega preduslov za zdravu i lepu kožu lica, a da pomoć možemo potražiti i u puderima koji nam pomažu da izjednačimo sve te nepravilnosti kako bi izgledale lepo, zadovoljno i samouvereno tokom dana.

Ena Jović

 

– Veoma često ne znamo da odaberemo puder prema tipu kože i prekrivnoj moći, ili ga ne nanesemo kako treba i okrivimo proizvod zbog toga sto nismo postigle željeni efekat. Prekrivna moć pudera može da varira u zavisnosti od toga kako ga i koliko stavite – ukoliko želite laganiju teksturu da dobijete od bilo kog pudera, možete ga pomešati sa kremom koju već koristite i tako od svog omiljenog pudera dobiti toniranu kremu idealnu za dan. Nijansu birajte prema boji grudi i ramena – vrlo često je lice svetlije ili tamnije od navedenih regija, a vrat je gotovo uvek svetliji od lica.

MASNA KOŽA I AKNE: Dermablend 3D Correction je korektivni puder za masnu i aknama sklonu kožu, koji zahvaljujući visokom nivou prekrivanja odlično pokriva akne, ožiljke od akni i neujednačenu površinu kože. Postojan je do 16 sati uz mat izgled bez efekta maske. Uz odlično prekrivanje, istovremeno i deluje na nepravilnosti i značajno smanjuje njihov izgled iz dana u dan.

SVI TIPOVI KOŽE: Dermablend fluid je tečni korektivni puder primeren svim tipovima kože, koji odlično prekriva manje i veće nepravilnosti na koži: fleke, crvenilo, neujednačena boja tena. Postojan je do 16 sati uz lagani osećaj na koži bez efekta maske. Uz odlično prekrivanje, istovremeno i neguje kožu pružajući joj 24-časovnu hidrataciju.

Oba pudera ne sadrže parabene, nekomedogeni su, pa su primereni za osetljivu kožu i za svakodnevnu upotrebu. Sadrže SPF 25 (Dermablend 3D Correction) ili 35 (Dermablend fluid) čime kožu štite od negativnih uticaja iz okoline i UV zraka. Dostupni su u 4 nijanse (15 Opal, 25 Nude, 35 Sand i 45 Gold) koje se savršeno stapaju sa kožom za prirodan izgled tena.

Ukoliko želite da osvojite Vichy Dermablend puder, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

hellomagazin.rsVichy/Promo

Više o temama: