#BudiDedaMraz i proširi magiju dobrih dela

Približavamo se kraju godine, i kao i svakog decembra, vreme je za sumiranje svega što nam se dešavalo poslednjih 365 dana. Koliko smo lepih trenutaka proveli sa osobama koje nam znače, da li smo im pokazali zahvalnost za ljubav koju su nam pružili? Koliko je osmeha, zagrljaja i reči stalo u poslednjih 12 meseci? Da li smo dali sve od sebe, i da li možemo bolje u narednoj godini?

Nisu samo preispitivanje i sumiranje rezultata karakteristični za kraj godine. Poslednji mesec pun je uzbuđenja i priprema za nadolazeće praznike. Nova godina je iza ugla i vreme novih početaka i odluka je i period kada izražavamo zahvalnosti svima onima koji nas okružuju, pokreću, motivišu da budemo bolji. To su dragi ljudi koji nam znače, koji nam poklanjaju svoju energiju, vreme, emocije. A tu su i oni koje možda nismo viđali toliko često koliko smo želeli, a to želimo da ispravimo.

I dok polako ulazimo u najradosniji period godine, pravo je vreme da se pored dragih ljudi, setimo i onih koji nemaju sreću da kao mi, praznike provedu u krugu svoje porodice, ili negde na odmoru, bezbrižno i spokojno. Ono što često zaboravljamo, je da, na žalost, nisu svi te sreće da mogu da ostvare svoje želje.

Zato je kompanija Coca-Cola, koja je poznata po svojim inovativnim novogodišnjim kampanjama i humanitarnim aktivnostima, odlučila da ove godine ode korak dalje i kaže svima da smo Deda Mraz-zapravo – mi. tj da možemo lako postati neko ko deli sreću drugima, tako što ćemo na jednostavan način obradovati ljude koji nam znače: prijatelje, roditelje, kolege sa posla…

Budi i ti ove godine Deda Mraz! Učini jedno dobro delo i omogući da deca bez roditeljskog staranja imaju nezaboravno zimovanje. Dok Coca-Cola vodi decu iz SOS sela na neku od planina gde će moći da uživaju u druženju, sankanju, skijanju i ostalim zimskim čarolijama, ti im možeš pokloniti još bolju zabavu i provod. Učini nešto lepo: prijatno iznenadi svoje drugare ili kolege sa posla, pomozi u čišćenju parka, ostavi pozitivan komentar na društvenoj mreži ili pozovi nekog ko ti nedostaje. Fotografiši ili snimi svoje dobro delo i okači na Instagram uz #BudiDedaMraz i taguj CocaColaSrbija. Svaki tvoj post donosi dodatnu zabavu deci bez roditeljskog staranja na zimovanju. Budi Deda Mraz i pokreni radost i novogodišnju magiju dobrih dela. Više na coca-cola.rs.

hellomagazin.rsPromo

Više o temama: