#BIGRaspevanaJelka: Dođite na druženje sa horom “Čarobne frulice” i Aleksandrom Filipovićem

BIGRaspevanaJelka-4

Raspevana Praznična Jelka i osme večeri manifestacije oraspoložila je sve prisutne u BIG Shopping Centru, a i neke roditelje vratila u detinjstvo.

ljubivoje-rsumovic

Zahvaljujući našem specijalnom gostu Ljubivoju Ršumoviću i ekipi iz emisije “Fazoni i fore” dočarali smo prazničnu atmosferu i setili se predivne televizijske emisije, a naravno i pesama.

aleksandar-filipovic

Večeras od 18 časova zakazujemo novo druženje, a Raspevana Praznična Jelka biće mesto na kojem će novogodišnje pesmice izvesti hor “Čarobne frulice”, a podršku će im pružiti voditelj Aleksandar Filipović kojeg smo pitali po čemu pamti praznike kada je bio mali i koja mu je omiljena praznična pesma:

– Praznike pamtim po veselim žurkama, po sjajnoj atmoferi koja se pravila. Kod mene je uvek bilo veselo i raspevano… Nije bilo važno da pokloni budu skupi i veliki, ali je bilo jako važno da party bude odličan… U prošla vremena miksovale su se i snimale kasete.. a u novija vremena nekoliko puta sam bio sjajan DJ koji obavezno zapeva i napravi haos atmosferu… Moja omiljena pesma je pesma grupe U škripcu “Nove godine zato dolaze u pravi čas za sve nas“.

BIGRaspevanaJelka-3

Dođite i večeras od 18 časova, jer sve do 8. januara samo u sklopu SC BIG svi posetioci će biti u prilici da svaki dan od 18 sati uživaju u najlepšim prazničnim melodijama. Deca svih uzrasta iz novosadskih škola jezika, glume i pevanja izvodiće program novogodišnjih i božićnih pesama.

BIGRaspevanaJelka-2

Manifestacija Raspevana Praznična Jelka takođe je i humanitarnog karaktera. Svakog dana, dok traje program, prikuplja se odeća za beskućnike u Futogu.

BIGRaspevanaJelka-1

Singing Christmas Tree je događaj koji se prvi put održava u Srbiji po uzoru na svetske metropole. U saradnji sa SC BIG Raspevanu Prazničnu Jelku novosađanima predstavljaju magazin “Hello!” i UNICEF.

promopromo

Više o temama: