Bez skupih kurseva: Govorite engleski kao maternji – s novom 2-nedeljnom formulom

Sada, s ovom 2-nedeljnom formulom, svi mogu da nauče jezik. Poliglota Aron Stoun je otkrio svoju dobro čuvanu tajnu. Zbog toga su škole stranih jezika u panici, a mnoge se već i zatvaraju. Niko više ne želi da baca novac na skupe kurseve i privatne časove kada može da postigne trostruko bolje rezultate kod kuće. I to na zabavan način!

Poliglota Aron Stoun je svojom 2-nedeljnom formulom mnogima promenio život. Pomogao im je da nađu bolje plaćen posao, da poboljšaju karijeru, da više putuju… i to bez obzira na pol, starost, obrazovanje i predznanje!

Kako naučiti engleski bez visokih troškova i gubitka vremena?

Ne morate uopšte da poznajete osnove engleskog jezika da biste ga savladali kao maternji. To je garancija koju daje autor knjige Pingulingo, Aron Stoun, poznati poliglota koji govori 23 jezika. Njegova formula je jednostavna – koristi 100% kapaciteta svog mozga, koji inače „drema“. Zato pamtite strane reči trostruko brže nego sa konvencionalnim metodama učenja. Njegova formula je delovala na hiljade ljudi. Zapravo, delovala je na svakoga ko ju je isprobao. Učenje nikad nije bilo zabavnije ni jednostavnije. Pingulingo je podigao učenje engleskog jezika na potpuno novi nivo.

Konačno možete da razgovarate, pišete i govorite bez blokade

Jednom kada započnete s učenjem, nema povratka. Knjigu jednostavno nećete moći da ispustite iz ruke. Nakon par dana, kada savladate jezik, oslobodićete se dovoljno da govorite na engleskom. A nakon par nedelja možete da spakujete kofere i pravac u Englesku! Nema više skupih kurseva, dosadnih ponavljanja i demotivisanosti tokom učenja!

UPOZORENJE: Knjiga Pingulingo ima velik broj porudžbina, a zalihe su ograničene. Zato se često događa da je nema u zalihama i morate da čekate da stignu nove. Trenutno možete da je kupite, ali već sutra bi zalihe mogle da se rasprodaju. Zato, ako želite da naučite engleski jezik na zabavan i lak način, reagujte odmah.

Započnite učenje engleskog jezika već danas, s ovom 2-nedeljnom formulom svetskog poliglote!

hellomagazin.rsPingulingo/Promo

Više o temama: