200 zvanica na proslavi 200 broja “Lepote i zdravlja”

Izlazak 200. broja magazina “Lepota i zdravlje” u Srbiji bio je divan povod za slavlje. Redakcija je ovaj važan jubilej obeležila u restoranu Lavash, u Beogradu, zajedno sa  dve stotine poslovnih partnera i uticajnih ljudi iz medija, marketinga, umetnosti i kulture.

Maja Nikolić, Lena Kovačević, Biljana Tipsarević, Anđelka Prpić, Jelena Blečić, Snežana Dakić, Tamara Paunović, Jelena Ivanović, Boško Jakovljević, Branko Rosić i Milka Forcan samo su neki od onih koje su te večeri slavili zajedno sa ekipom magazina.

Urednica Lidija Ćulibrk zahvalila se čitateljkama i klijentima na poverenju i podršci: “Važno nam je što “L&Z” već 17 godina uspeva da ideje uredništva i redakcije prenese do velikog broja čitateljki. Mislim na poruke o tome kako da budu lepe i negovane, ali i zdrave i u formi, nezavisne, odlučne i uspešne u svemu što im je važno. Zahvaljujući tome što smo 17 godina najčitaniji magazin u Srbiji, verujemo da i  poruke naših poslovnih partnera stižu do velikog broja žena”.

Uz glas fantastičnog Davora Jovanovića i ukusne delicije, gosti su uživali u neformalnoj atmosferi i razgovoru. Vinarija Tikveš, BIP i Knjaz Miloš pobrinuli su se za sjajna pića uz večeru, a Eucerin i Golden Rose za vredne poklone za sve goste.

hellomagazin.rsLiZ/Promo

Više o temama: