Smatra da joj ne stoji: Kejt Midlton ovu boju izbegava samo tako (foto)

Kejt Midlton poznata je po tome što se odlično snalazi u svetu mode. Žena princa Vilijama zaslužno nisi titulu kraljevske ikone stila jer uvek izgleda besprekorno i odlično kombinuje sve detalje.

Vojvotkinja od Kembridža uslikana je u skoro svim bojama, od fluorescentnih do pastelnih nijansa. Međutim, Kejt ćemo veoma retko videti da nosi jednu boju – narandžastu!

Ona je primećena u ovoj boji dva puta do sada. I to 2013. godine je nosila boju breskve, a kasnije u krvavo narandžastom kaputu, koji je više bio crven.

Prema analitičaru boja Gabrijeli Vinters, Kejt zna koja boja joj najbolje stoji, a narandžasta nije jedna od njoj omiljenih boja.

Pored toga ona nosi minimalistički nakit tokom dana, jer pored vereničkog prstena nju ne vidimo sa dijamantima i tijarom jer su oni zabranjeni sve dok Sunce ne zađe.

– Pre 18 časova možete da vidite drago kamenje, bisere i safire. Uveče ćete videti da nosi dijamante – rekao kraljevski ekspert Mika Majer piše Kurir.

On je dodao da se tijare ne nose pre 18 časova, a da je jedini izuzetak venčanje. Nose se na formalnim događajima, a da li će se nositi tijara zavisi od dreskoda i ličnih preferencija.

hellomagazin.rsGuliver/Getty

Više o temama: