Sa London Fashion Week-a na Belgrade Fashion Week

Podrška mladim dizajnerima nije izostala ni ovoga puta, pa je sam kraj večeri bio rezervisan za reviju finalista konkursa NOIZZ Fashion Award. Kroz ovaj konkurs izražena je podrška najmlađim autorima, u okviru BFW projekta Fashion Incubator. Na reviji su se predstavili sledeći mladi dizajneri: Anđela Bulatović, Dmitar Babkov, Etoile, Georgione Essi, Katarina Đorđević, Lovro Ivančić, M.Fiction, Maja Mitrović, Mina Cvetinović, Nevena Krivokapić, Sara Jovanović, Shaleva Couture, Sofija Urumović, Sofija Drinčić, Sonja Jocić, Stevan Božanović, Tara Lalić, Treehana.

Podsećamo da će fotografije prošlogodišnjih pobednika konkursa #BFWINSTASHOT – Jelene Simonović i Mihajla Čkovrića, biti izložene od 28 – 30. oktobra u Belexpocentru, od 19 do 23 sati, a novi BFW Instashot pobednik biće proglašen na svečanoj dodeli nagrada po završetku Fashion Week-a.

Kao društveno odgovorna manifestacija, BFW podržava edukativni projekat “Jači od straha” sa ciljem da na kreativan način informiše i edukuje javnost o simptomima kancera, ukaže na značaj prevencije, rane dijagnostike i adekvatnog lečenja, kao i da pruži podršku obolelima i njihovim porodicama.

hellomagazin.rs/m.g.Bgrade Fashion Week

Više o temama: