Princeza Šarlin je u srebrnoj Versaće haljini izgledala kao kao sirena na “Balu ruža”

U Monaku je održan jubilarni 70. dobrotvorni bal Crvenog krsta, a otvorio ga je princ Albert Drugi uz komentar da je ovaj glamurozni događaj “vrhunac svakog leta”.

Princ je bio u društvu supruge – princeze Šarlin od Monaka, a zajedno sa drugim zvanicama uživali su u nastupu pevača Sila.

Ova manifestacija poznata je i kao “Bal ruža”, a pokrenuta je davne 1948. godine, no tek joj je Grejs Keli krajem 50-ih udhanula raskoš i učinila je prestižnom.

Ona je iskoristila bliske veze sa filmskim zvezdama da ih dovede na ovu gala svečanost, i od tada je prisustvo velikih imena svetskog šoubiznisa gotovo pravilo.

– Vrlo brzo nakon što se moja majka udala za mog oca, ’58. godine, preuzela je vođenje “Bala ruža” i on je postao nešto sasvim drugo. To je nešto posebno, nešto jedinstveno. Ima sjajnu istoriju. Predstavlja vrhunac leta u smislu društvenih i humanitarnih događaja – istakao je princ Albert.

Bal u Monaku i ove godine je okupio bogate i slavne, a dame su mamile poglede skupocenim, elegantnim toaletama, ali je zvezde večeri, kao što je slučaj i prethodnih godina, definitivno bila princeza Šarlin, koja je ponovo pokazala da je sinonim za glamur i ženstvenost.

Ona je blistala u luksuznoj Versace srebrnoj kreaciji optočenoj šljokicama, koju je upotpunila diskretnim nakitom i clutch torbicom, a neobičan, no ipak sveden mejkap i frizura koja joj odlično pristaje stavili su tačku na i.

Ostale vesti iz rubrike