Najlepše na okupu: Monika Beluči, Karla Bruni i Helena Kristensen zajedno pred objektivom

Dolce & Gabbana u novoj kampanji za proleće/leto 2019. godine unajmili su sedam fotografa koji su pokazali svoju viziju slavnog italijanskog brenda.

Nakon fijaska u Kini i skandala koji je izazvao buru negodovanja i kritika koje su se tek sada nakon praznika stišale, slavni duo pokazao je da i dalje pravi najživopisnije kampanje, te da u rukavu ima koju “as” kartu, u ovom slučaju sijaset prelepih ambasadorki i lepotica koje će se uvek rado odazvati njihovom pozivu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) on

Za najnoviju kampanju Stefano i Domeniko su tako angažovali dve dive – Moniku Beluči i Karlu Bruni, te čuvene manekenke Helenu Kristensen, Evu Hercigovu i Marpesu Henink za glavna lica njihove najnovije kampanje koja odiše porodičnim životom i svakodnevnicom u Italiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🎼 CARLA BRUNI m’a dit (@carlabrunimadit) on

Fotografi koji su učestvovali u prvoj kampanji u 2019. godini (za sezonu proleće/leto 2019) su Brus Gilden, Aleks Majoli, Alesandro i Luka Moreli, Branislav Simončik, Franko Pađeti, Anđelo Peneta i renomirani filmski režiser Đuzepe Tornatore, čuven po filmovima Malena (sa Monikom), Cinema Paradiso i The Best Offer. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pařízská 28 Dolce&Gabbana (@boutiqueparizska28dg) on

Ovo je inače prva kampanja posle skandala u Kini, koji je prilično uticao na ugled i imidž brenda u modnom svetu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raul Fashionista (@raulfashionista) on

hellomagazin.rsElleGuliver/Getty

Više o temama: