Poslovne, večernje, kežual: Minđuše do ramena

nakit moda lepota getty (1)

Masivne minđuše bile su popularne pre par sezona, a ovog proleća imaju svoj povratak, ali na nov način.

Pored klasičnih modela u modi su i futurističke tanke metalne minđuše originalnog dizajna, koje daje oštrinu izgledu.

Verovatno se sećate tih divnih dana kada su dobro odabrane duge naušnice mogle da vas jednom rukom pretvore u objekat svačije pažnje na zabavi. Definitivno jedan od najboljih trendova u ovoj prolećnoj sezoni su naušnice do ramena, svetle, masivne, u duginim bojama, čeličnim dekoracijama. Videli smo ih u mnogim kolekcijama vodećih dizajnera, od Oscar de la Rente, do Alexander McQueen, predstavili su ih i Marni, Gucci i mnogi drugi.

Poslovne i šik

Nije neophodno da duge minđuše ograničite i da ih nosite samo u večernjim satima. Duge naušnice, posebno minimalističke i arhitektonske savršeno odgovaraju strogim pantalonama i odelu za kancelariju i konzervativnim haljinama koje ste odabrale za poslovni sastanak.

Večerni sjaj

Za večernji autfit rezervišite najsjajnije naušnice do ramena – mogu biti ukrašene dragim kamenjem i resama, perjem, dijamantima i rubinima, kao i staklenim i ogledalo pločama. Najbolje je da odaberete minđuše iste boje kao i večernja haljina, ili igrati na principu kontrast kolorbloka.

Kežual stil

Ne zaboravite da svoj izgled nadogradite i vikendom. Duge minđuše će izgledati sjajno sa udobnim prolećnim džemperom, blejzerom ili sa dugim kardiganom koji je popularan ovog proleća.

nakit moda lepota getty (7)

nakit moda lepota getty (8)

nakit moda lepota getty (6)

nakit moda lepota getty (5)

nakit moda lepota getty (4)

nakit moda lepota getty (3)

nakit moda lepota getty (2)

grazia.rsguliver/gettyimages

Više o temama: