Revija Stefana Đokovića: Poznate dame oduševile publiku

Modna revija Stefana Đokovića, održana u prelepom ambijentu Hotela Moskva privukla je veliki broj poznatih ličnosti.

Na pisti su u odličnim kreacijama blistale Danica Maksimović, Tamara Dragičević, Marina Ćosić, Milica Vukliš, Adriana Čortan, Jelena Dimitrijević, a u Stefanovoj kreaciji muzički nastup na sceni imala je Lena Kovačević!

Pored piste u publici bili su i Nenad i Mina Zimonjić, Predrag Marković, Ivana Jordan, Mile Dragić, Nenad Knežević-Knez, Snežana Dakić, Milutin Folić, Luka Raco i mnogi drugi.

Kvalitetni materijali i dizajn haljina inspirisan retro French noir stilom, uz odličan izbor muzike savršeno su upotpunjeni prelepim prostorom Hotela Moskva. Kroz modele iz ove kolekcije Stefan Đoković je prikazao sav glamur visoke mode, ručno pravljenim detaljima i vezenim haljinama. Među materijalima nailazimo na pliš, saten i čipku sa ručnim vezom kristala, perli i bisera. U kolekciji dominiraju zagasite nijanse crne i granitne boje. Akcenat je na lepoti ženskog tela i lepoti žene različitih generacija.

Noir kolekcija praćena je linijom venčanica i vizijom umetnika kako današnje mlade mogu da istaknu svoje različite karaktere i kroz svedene i kroz dramatične balske haljine.

Nakon vrlo zapažene prve modne revije u kojoj je spojio operu, kao polje svoje osnovne profesije, i modu,  Stefan je kroz kolekciju Noir pokazao da je ozbiljno rešen da i u modnom biznisu ostvari zapažene rezultate.

Hellomagazin.rsStefana Zogovic, Gianluca Bartoli

Više o temama: