Revija Dragane Ognjenović: Modni univerzum monohromatskog i minimalističkog

U društvu ljubitelja modnih trendova i poklonika domaće modne scene, dizajnerka Dragana Ognjenović predstavila je novu kolekciju.

Jasno je i ovom “Spring 2019” Collection, da Dragana Ognjenović neće odustati od svog paralelnog monohromatskog i minimalističkog modnog univerzuma.

Iznova, vidljiva je Draganina “opsesija” harmonijom i jednostavnošću a čista silueta oblikovana je u katkad strog, solidan odevni komad – sako, sa spektrom namena od posebnih, poslovnih i svakodnevnih prilika.

Haljine u kolekciji Dragana Ognjenović Spring 2019  su strastveni kontrast klasičnim sakoima. Načijene od mekih a postojanih žoržet tkanina u svežini pastelnih bež nijansi sa neizbežnom crnom, haljine čine ovu kolekciju “intelektualno zavodjivom”.

Autorski pečat daju specijalno izrađeni grafčki detalji aplicirani na koži i tkaninama vidljivi na haljinama, suknjama i tašnama pojačavajući utisak unikatnog.

I ovom kolekcijom Dragana govori o verdnostima i beskompromisnim životnim stilovima kao i o poimanju “luksuza” koji demonstrira u svedenoj bezvremenskoj lepoti D.O. modnog sveta, trudu i detaljima izrade.

Ognjenovićeva je svoju modnu reviju održala u jednom kafiću na Dorćolu.  Reviji su prisustvovale mnoge javne ličnosti, a među njima i glumica Anica Dobrica, prinčevski par, Ljubica i Mihailo Karađorđević, kao i glumica Milena Vasić, Nenad Radulović, Duška Jovanić…

Hellomagazin.rsMonika Pavlović, Boško Karanović

Više o temama: