Jelisaveta Orašanin postala modni guru

Nakon sjajnih uloga u kojima je pokazala svoj glumački talenat, zvezda serije “Vojna akademija” Jelisaveta Orašanin, prihvatila je novi izazov i to u svetu mode. Naime, ova zgodna dama pozvana je od strane modne agencije “Models Inc” da bude deo tima Elite Model Look Camp-a, koji je prvi put ove godine priređen u Beogradu, a po uzoru na Svetski EML Boot Camp koji se održava u nedelji pred svetsko finale ovog modnog izbora.

Učesnici EML Boot Camp-a i finalisti Elite Model Look takmičenja, sa velikim aplauzom pozdravili su predavanje Jelisavete Orašanin. Ona je mladim devojkama i momcima govorila o važnosti javnog i scenskog nastupa, a potom im je otkrila par trikova o razbijanju i prevazilaženju treme.

– Živimo u svetu, kada je scenski i javni nastup, podjednako važan kao i sama vaša uloga koju prezentujete. Način na koji se predstavljate i naizgled jednostavnost u vašem nastupu, danas se cene i traže više nego ikad. Svakodnevnom praksom, vežbama disanja, fizičkim održavanjem kondicije kao i upijanjem novog znanja, stičete samopouzdanje, a trema sve više nestaje – istakla je popularna glumica.

Mentor ovog prvog srpskog EML Boot kampa bila je Danijela Dimitrovska Amidžić.

Finale izbora Elite Model Look 2019 Srbija održaće se u utorak 24. septembra, u emisjij AmiG show, kada će uživo biti proglašeni pobednici.

hellomagazin.rsJovana Jarebica

Više o temama: