Melanija Tramp proslavila 49. rođendan u čipki i omiljenim cipelama

Japanski premijer Šinzo Abe u pratnji supruge Aki trenutno se nalazi na osmodnevnoj turneji Evropom i Severnom Amerikom, a dolaskom u Belu kuću prisustvovali su privatnoj državničkoj večeri u društvu predsedničkog para Tramp na kojoj su istovremeno proslavili Melanijin 49. rođendan.

Uvažene goste iz Japana u Beloj kući, prva dama Amerike Melanija Tramp dočekala je u formalnom izdanju kojim je dominirao laskavi model bele haljine od čipke.

Spomenuta kreacija viđena na Melaniji delo je poznate njujorške dizajnerke Lele Rose, a u prodaji se donedavno nalazila po ceni oko 1500 evra.

Ovu romantičnu haljinu ukrašenu čipkom, Melanija je tradicionalno začinila omiljenim stiletto cipelama u sjajnoj, crvenoj boji čiji je prepoznatljiv izgled potplata ponovo dao do znanja kako je reč o modelu s potpisom njenog omiljenog dizajnera obuće Christiana Louboutina.

Na privatnoj večeri u Vašingtonu, Melanija je uz uvažene goste iz Japana proslavila 49. rođendan a povodom njega Bela kuća odlučila je da ga javno čestita uz nespretan izbor fotografije koja je netom nakon objave na društvenim mrežama postala viralni hit.

View this post on Instagram

Happy Birthday, @flotus!

A post shared by The White House (@whitehouse) on

hellomagazin.rs/m.g.TportalGuliver/Getty

Više o temama: