Crveni tepih: Dodeljene "Britanske modne nagrade"

Crveni tepih: Dodeljene "Britanske modne nagrade"

Autor: | 24/11/2015

0
Dejvid i Viktorija Bekam

Svetski creme-de-la-creme okupio se sinoć u londonskom „Koloseumu“ na dodeli Britanskih modnih nagrada (British Fashion Awards). Dizajneri, kreativci i modeli našli su se pred strogim britanskim modnim većem koje je proglasilo najbolje od najboljih u godini na izmaku.

Zadovoljno je trljao ruke apsolutni pobednik večeri, kreator Džej V. Anderson, koji je slavio u dve kategorije – i za žensku i za mušku oblast. Priznanja su poneli i Alesandro Mikele i Nik Najt, dok je Karl Lagerfeld dobio posebnu nagradu za izuzetna dostignuća u svetu mode.

Ana Vintur i Karl Lagerfeld

Model godine je Džordan Dan, dok najbolja kreativna kampanja dolazi iz kuće „Burberry“. U kategoriji dizajnera aksesoara trijumfovala je omiljena selebriti kreatorka Šarlot Olimpija, a najuspešniji brend je „Stella McCartney“.

Džordan Dan

Na ceremoniji u Londonu pojavili su se i Dejvid i Viktorija Bekam, britanske ikone stila, a čuvena trendseterka je zajedno sa Liv Tajler pokazala da i crno žensko odelo odlično stoji na crvenom tepihu.

Roksanda Ilinčić

Među slavnim zvanicama bili su i Selma Hajek sa suprugom Fransoa-Anri Pinjoom, potom Lejdi Gaga, Naomi Kempbel, Ana Vintur, Kejt Bekinsejl, Luis Hamilton, Mario Testino i mnogi drugi.

Naomi Kembel
Lejdi Gaga

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Getty
Tagovi: