Hello! #70

Hello! magazin SrbijaBROJ 70 ● 21. 4. 2009. – 27. 4. 2009.

NAJPOPULARNIJI GLUMAČKI PAR

SLOBODA MIĆALOVIĆ
I IVAN BOSILJČIĆ

USKRS SU PROSLAVILI NA NAJLEPŠI NAČIN: ONA SA SUPRUGOM VOJINOM ĆETKOVIĆEM, A ON U JERUSALIMU

Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić definitivno su najpopularniji glumački par ove sezone. Seriju Ranjeni orao, u kojoj su oboje ostvarili upečatljive uloge, publika je nagradila naklonošću koja ne jenjava. U uskršnjoj nedelji, u kojoj će u Centru Sava biti održana i premijera filma Ranjeni orao, Sloboda i Ivan će bar nakratko uživati u kratkom, zasluženom odmoru. Lepa glumica, koja je ove godine za Tartifa dobila godišnju nagradu Jugoslovenskog dramskog pozorišta i hrvatsku nagradu Zlatni smjeh, kao i godišnju nagradu Pozorišta na Terazijama za predstavu Čikago, biće sa suprugom Vojinom Ćetkovićem i porodicom, dok će Ivan ostvariti davnašnju želju da ode u Jerusalim. Ipak, brzo se vraćaju intenzivnom poslovnom rasporedu na kom je odnedavno još jedna predstava, Miris kiše na Balkanu po romanu Gordane Kuić.

Nastavak potražite u novom broju Hello! magazina

OČNI LEKAR IZ ČUVENE OFTALMOLOŠKE PORODICE

ELENA BARRAQUER

OTVARA VRATA SVOG NEOBIČNOG DOMA U BARSELONI

Dinamična, sposobna i solidarna, pripada jednoj od najpriznatijih porodica na polju medicine. Njen deda Ignacio Barraquer bio je autentični genije koji je izmenio oftalmološki svet, a njen otac, profesor Joaquin Barraquer, aktuelni predsednik Španskog oftalmološkog udruženja, nasledio je talenat i genijalnost od svog oca. Nastavio je da širi vidike, prateći njegove stope. Njegova kćerka, doktorka Elena Barraquer Compte, zajedno sa svojim bratom Rafaelom Ignaciom, pripada četvrtoj generaciji oftalmološke porodice, koja je nastavila sa radom u Oftalmološkom centru.

Nastavak u novom broju u Hello! magazina

NOVA DEVOJKA PRINCA HARRYA

NATALIE PINKHAM

SVE ČEŠĆE PRAVI DRUŠTVO MLADOM KRALJEVIĆU, ALI NISU SPREMNI DA POTVRDE DA JE REČ O ROMANSI

Princ Harry prešao sa Chelsy na fudbalski tim Čelsi – posle raskida sa bivšom devojkom Chelsy Davy, viđen je u društvu televizijske voditeljke Natalie Pinkham, koja spada među najveće fanove engleske Premijer lige.
I dok je Natalie pozirala u čuvenim kraljevskoplavim bojama londonskog tima, u lokalnom Čelsi magazinu osvanula je vest da su ona i Harry nedavno bili zajedno u noćnom provodu.

Nastavak u novom broju u Hello! magazina

EKSKLUZIVNI INTERVJU I FOTOGRAFIJE

MISCHA BARTON

RASKALAŠNE HOLIVUDSKE ZABAVE I LOŠE DRUŠTVO SU NJENA PROŠLOST I TRENUTNO UŽIVA U SVOJOJ SLOBODI

Tipična Amerikanka sa pomalo hipi aurom, dvadesettrogodišnja glumica Mischa Barton prisustvovala je otvaranju grandioznog hotela Atlantis the Palm u Dubaiju, kompleksu za odmor i opuštanje. U ekskluzivnom intervjuu za magazin Hello! glumica je otvoreno govorila o teškom periodu kroz koji je prolazila, a kulminaciju je doživela tokom pariske Nedelje mode u februaru kada ju je javnost kritikovala zbog kilaže, nazivajući je osušenom i nezdravo mršavom. Mischa je na te komentare reagovala fotografišući se naga za jedan časopis.
Nastavak u novom broju u Hello! magazina

SVETSKA ELITA NA FRANCUSKOJ RIVIJERI

MONTE KARLO

OTVORENA SEZONA LUKSUZA I SPORTA

Teniski turnir Rolex Masters Monte Carlo i zvanično je otvorio sezonu događaja koje javne ličnosti sa zadovoljstvom posećuju na Francuskoj rivijeri. Kako je 103. po redu, organizacija ovog turnira duge tradicije dovedena je do perfekcije i osim vrhunskim teniserima i mečevima može da se pohvali i velikim brojem slavnih i bogatih koji svakog aprila prosto hrle u Monako. Rolex Masters nije samo sportski događaj već i prilika da se svetska elita pokaže u najboljem svetlu. Prestiž i luksuz, izrazi su kojima je najlakše opisati događaje na jugu Francuske.

Nastavak u novom broju u Hello! magazina

EKSKLUZIVNO ZA HELLO!

VLADE DIVAC

OTKRIVA KAKO ĆE DA IZNENADI SNEŽANU ZA DVADESETOGODIŠNJICU BRAKA

Proslavljeni košarkaški as Vlade Divac nedavno je ostvario san o kome mašta svaki sportista. Sakramento, tim za koji je igrao šest sezona, odlučio je da iz velikog poštovanja njegov dres sa brojem 21 pošalje u legendu. Neposredno pre toga ovaj realizator velikog broja humanitarnih aktivnosti i ambasador dobre volje Unicefa izabran je za predsednika Olimpijskog komiteta Srbije. Svojim znanjem i iskustvom, naredne četiri godine pokušaće da na najbolji mogući način spremi naše sportiste za osvajanje neke od olimpijskih medalja. Veliku podršku, kao i uvek, pruža mu porodica na čelu sa suprugom Snežanom. Vlade i Snežana će prvog jula proslaviti dve decenije zajedničkog života.

Nastavak u novom broju u Hello! magazina

ELLE MACPHERSON

NEMA SREĆE U LJUBAVI ALI UŽIVA SA SINOVIMA U AUSTRALIJI

Čuvena australijska manekenka Elle MacPherson zajedno sa sinovima Arpadom Flynnom Alexanderom Bussonom i Aureliusom Cyom Andreasom Bussonom provela je uskršnje praznike na australijskoj obali Pacifika. Ova četrdesetpetogodišnjakinja koja živi i radi u Londonu iskoristila je nekoliko slobodnih dana da poseti svoju otadžbinu i porodicu. Drugog dana boravka u Australiji, na njenu inicijativu, iznajmili su bicikle na kojima je šarmantna manekenka sa decom i prijateljima obilazila atraktivne plaže Sidneja.

Nastavak u novom broju u Hello! magazina

USKRS U AMERICI

SVAKE GODINE NEKOLIKO HILJADA NAJMLAĐIH STANOVNIKA AMERIKE KONKURIŠE ZA UČEŠĆE U PROSLAVI USKRSA SA PREDSEDNIKOM

Američki predsednik Barack Obama, zajedno sa suprugom Michelle i njihovim kćerkama Sashom i Maliom, bio je domaćin američkim mališanima u Beloj kući na tradicionalnoj proslavi Uskrsa. Obama je okupljenoj deci prvo pročitao jedan deo iz Biblije za najmlađe, a potom je slavlje nastavljeno u dvorištu vile američkog predsednika gde su deca drvenim kašikama kotrljala jarkoofarbana jaja kroz travu, što je tamošnja tradicija. Svake godine nekoliko hiljada najmlađih stanovnika Sjedinjenih Država konkuriše za učešće u proslavi, a oni najsrećniji veliki hrišćanski praznik dočekuju u društvu predsedničke porodice.

Nastavak u novom broju u Hello! magazina

TV VODITELJKA, AVANTURISTA I MAJKA

ALEXANDRA TOLSTOY

PREDSTAVLJA MOSKVU , RODNI GRAD SVOJIH PREDAKA

Alexandra nastavlja kreativnu porodičnu tradiciju. Trenutno zaokuplja pažnju širokog televizijskog auditorijuma u ulozi voditeljke veoma popularne serije Horse People with Alexandra Tolstoy na kanalu BBC2. Ambiciozna, uvek puna ideja, planira da napravi serijal o Moskvi. Napisala je i knjigu Poslednje tajne Puta svile. Voditeljka rođena u Britaniji preselila se u Rusiju, domovinu svojih predaka, u koje spada i pisac Lav Tolstoj. Alexandra otkriva nedoumice u vezi sa svojim slavnim prezimenom i priznaje da porodično prezime može mnogo da pomogne.

Nastavak u novom broju u Hello! magazina

pročitajte još i ovo…

LJUBAV NE ZNA ZA GODINE

MNOGE SLAVNE LI ČNO STI U SREDNJEM I POZNOM ŽIVO TNOM DOBU PROŽIVLJAVAJU DRUGU MLADOST UZ ZNATNO MLAĐE PARTNERE

Nastavak u novom broju u Hello! magazina

Ekskluzivno za Hello!

GISELE BÜNDCHEN

OTKRIVA TAJNU SVOJE LEPOTE

Nastavak u novom broju u Hello! magazina

JUBILARNI FASHION WEEK

NENAD RADUJEVIĆ

PREDSTAVLJA MODELE DOMAĆIH KREATORA KOJI ĆE UZBURKATI MODNU SCENU

Nastavak u novom broju u Hello! magazina

ESENCIJA GLAMURA

EKSTRAVAGANCIJA U TOALETAMA RAFINIRANIH MATERIJALA

Nastavak u novom broju u Hello! magazina

Više o temama: