Uroš Jovčić i Dženifer Martin: Mi smo primer da je i nemoguće moguće i da ljubav pobeđuje sve prepreke

Da li će, budući da su oboje školovani glumci, sarađivati i na tom polju?

– Pojavili smo se zajedno u seriji “Komšije”, u kojoj je Dženi dobila malu ulogu. Imala je tremu, ali odlično se snašla. Postoje planovi da na leto zajedno snimamo novu seriju, ali rano je da o tome govorimo. Ja bih voleo, što da ne. Dženi je rešila da joj fokus bude na blogu na „Instagramu“, i ja je podržavam. Svako ima svoje obaveze. Pošto živimo zajedno, nije loše da se razdvojimo na nekoliko sati, tek da se uželimo jedno drugog. (smeh)

– Volela bih da glumim u Srbiji, ali još nisam zadovoljna kako sam savladala gramatiku. Ima vremena, nigde ne žurimo. Baš zato što ne znam dobro srpski jezik ne mogu da ispratim serije u kojima Uroš glumi, ali njegove scene ne propuštam. (smeh) U pozorište idem redovno. Dugo mi je omiljena Uroševa predstava bila “Gospođa ministarka”, ali sada je to “Florentinski šešir”.

Talentovanog glumca trenutno gledamo u reprizama serija “Komšije” i “Ubice mog oca”, ali i u novim epizodama “Žigosanih u reketu”. Nedavno je imao premijeru predstave “Vrteška”, a sa komedijom “Boje šteka” često gostuje u zemlji i inostranstvu. Iako zbog profesionalnih angažmana nije kod kuće koliko bi želeo, Dženino društvo mu ne manjka. Simpatična i komunikativna, stekla je brojne drugarice.

– Uroševa sestra i devojka njegovog brata trudile su se da ne budem usamljena, jer u početku nikog nisam poznavala. Onda sam postala deo Uroševog društva, a s vremenom sam stekla i dosta drugarica. Većina se bavi istim poslom kao ja, a pošto imamo zajednička interesovanja teme za razgovor nam nikada ne nedostaju. Obožavam da se šetam beogradskim ulicama, posebno na Dorćolu koji mi je najlepši deo grada.

O braku još ne pričaju, a ni njihovi najbliži ih ne pitaju kad će svadba.

– Ne znam odakle je ta priča krenula, ali neko vreme se po novinama pisalo da je u planu venčanje. Nismo želeli ništa da demantujemo. Ako se i piše nešto što nije tačno, bolje da to budu lepe teme, nego neki skandali. Za sada ništa ne planiramo. Jednog dana na red će doći i svadba, ali lepo nam je i ovako – kaže Uroš, a na pitanje veruju li, posle svega, u sudbinu, uglas odgovaraju: “Apsolutno!”

– Znate kako, ja sasvim sigurno nisam išao na Tenerife da upoznam ljubav svog života. S druge strane, Dženi nije ni pomišljala da će jednog dana napustiti Španiju, da bi živela u tamo nekoj Srbiji. Ako je ljudima suđeno da budu zajedno, ukrstiće im se putevi s koje god strane sveta da dolaze. Nas dvoje smo primer da je i nemoguće moguće i da ljubav pobeđuje sve prepreke.

 

Eva ČubrovićLuka Šarac

Više o temama: