Stefan Živojinović: Majstor za organizovanje kućnih žurki, ali i za slamanje srca

U porodici Živojinović hedonizam nije nešto što se događa sporadično, već stil života koji se neguje. Tako ni Stefan nije izuzetak od pravila. Otkako se krajem juna preselio u svoj stan, “gen“ za uživanje u lepim stvarima prosto mu ne da da miruje. S druge strane, želja da se dokaže na muzičkoj sceni ne dozvoljava mu da se previše opušta. Dane provodi u studiju, radeći na novoj pesmi i probama sa bendom.

– Ovo je prvi put ove godine da se kupam u bazenu – konstatovao je sa osmehom, a onda našoj ekipi otkrio po čemu pamti najluđi letnji provod.

– Bilo ih je bezbroj, teško mi je da izdvojim samo jedan. Kada imate veliko društvo, često se dešavaju nezaboravne stvari, posebno tokom leta. Žurke sa dobrom muzikom i pićem su obavezne, a jednu takvu na Zrću, na Pagu, zauvek ću pamtiti. Provod je bio fenomenalan.

Takav provod podrazumeva i “druženje” sa mamurlukom “dan posle”, a za njegovo lečenje Stefan ima poseban metod.

– Ne lečim ga. (smeh) Šalu na stranu, poslednjih nekoliko meseci uopšte ne pijem. Ako baš moram da nazdravim, popijem čašu, dve, ali daleko od toga da preteram. Posvetio sam se treninzima i zdravoj ishrani, tu nema mesta alkoholu. I odlično se osećam – ističe dvadesetdevetogodišnji pevač, poznat i kao sjajan organizator kućnih žurki. Da bi opravdao tu titulu, novi dom adaptirao je upravo u skladu sa njom.

– Stavio sam prozore sa trostrukim staklom, dobro smo izolovali stan, tako da je prostor obezbeđen za provod. Testirao sam koliko bučan mogu da budem, a komšije se, bar za sada, ne bune – smeje se Stefan, dodajući da ga roditelji povremeno posećuju, ali da ipak on češće odlazi u porodičnu kuću na Bežanijskoj kosi.

Mlađi brat Viktor najvažniji mu je i najdraži gost.

– Često dolazi kod mene, ali zna i kada treba da ode, pa se odlično slažemo. (smeh) Veoma smo vezani, poveravamo se jedan drugom i fantastični smo saveznici. Ne kaže se džabe da je porodica najbolji prijatelj. Potpuno se slažem sa tim. Niko vam više neće pomoći i bolje vas posavetovati od najrođenijih.

Deana ĐukićLuka Šarac, ATA Images

Više o temama: