Senidah: Moja najtužnija pesma o kojoj ne želim da pričam

Pored muzike, i vaš privatni život uspeo je da uzburka ovdašnju scenu, do te mere da se u jednom trenutku spekulisalo o vašem seksualnom opredeljenju. Koliko vas to dotiče?

– Nimalo. Narod priča sve i svašta, i uvek će pričati, čak i neistinu.

Jeste li trenutno u emotivnoj vezi?

– U vezi sam sa muzikom. (smeh)

Šta sve partner mora da poseduje da bi zaslužio mesto u vašem životu?

– Nije toliko bitno šta ima, neko kako daje. Neko može da ima smisao za humor, koji mi je jako bitan, ali možda ima samo to, bez nekih drugih kvaliteta, kao što je toplina, koja je takođe veoma važna.

Koja je vaša najveća neispunjena želja?

– Ja to usput zaboravljam. Želim nešto, jako, ali u međuvremenu dođu druge želje, pa se one prethodne zaborave. (smeh) Međutim, kad-tad se i te prošle ostvare i podsete me da sam im se nadala. Verujem da je sve moguće, pa i ostvarenje “najveće neispunjene želje”.

U kom pravcu biste voleli da ide vaša karijera?

– Mislim da je ovaj trenutni pravac dobar, a videćemo gde će nas odvesti.

Pesma “4 strane sveta” imala je izuzetan odjek. Kako je došlo do saradnje sa Cobijem?

– Nas dvoje upoznali smo se posle “Slađane”. Došla sam u Beograd, otišli smo u studio i tog dana nastalo je pet demo-snimaka. On je verovatno tada procenio da bih mogla da doprinesem muzici za film “Južni vetar”. Rekla sam “da”, zašto da ne? U ostvarenju su se našla sjajna glumačka imena i to je za mene bilo sjajno iskustvo.

Kada će beogradska publika moći da vas čuje?

– Moja izdavačka kuća “Bassivity Digital” 20. aprila organizuje veliku muzičku manifestaciju „Bassivity Digital Showcase“ u novobeogradskoj Hali sportova. To će biti prilika da pred širom publikom uživo izvedem pesme sa novog albuma, u društvu mojih kolega. Nastupiće Cobi, Mili, Fox, Sara Jo i svi izvođači koji su deo naše „Bassivity“ ekipe, koja poslednjih meseci stvarno pravi pometnju na muzičkoj sceni. Sigurna sam da će to biti nezaboravno veče.

Deana ĐukićMirko Tabašević

Više o temama: