Danijela i Stefan Buzurović: Slatke porodične pustolovine

Baš kao što su pre šest godina na svoje crkveno venčanje stigli motorom, Danijela i Stefan Buzurović istim su prevoznim sredstvom došli na fotografisanje za “Hello!”. Ovog puta voditeljki i urednici emisije “Ekskluziv” i popularnom glumcu društvo su pravila deca Nestor i Klara, koje su propisno opremili za vožnju. Bračni par sa nama je podelio doživljaje sa letovanja, koje zbog uragana na Sitoniji i susreta sa “divljim zverima” na Goliji opisuju kao pravu bajku.

Šta ste prvo uradili kad su vam počeli odmori?

Stefan: Nećete verovati, ove godine odmah smo otišli na odmor. (smeh)

Danijela: Da, bukvalno smo otputovali istog trena, a vratili smo se dan pred završetak odmora.

Koliko vam vremena treba da se spakujete za put?

Stefan: Znatno manje nego što mislimo nekoliko dana pred put, ali mnogo više nego što pretpostavljamo veče uoči polaska. Verovatno je tako zato što se obično pakujemo ili bar završavamo pakovanje na dan samog putovanja. Uvek je uzbudljivo, uvek postoje sitnice koje smo unapred pripremili i stavili na “sigurno mesto da ih ne zaboravimo”, pa ih, ipak, kupimo usput i onda se iznenadimo oko Nove godine kada se pojave iza treće tegle levo, na drugoj polici desno. (smeh)

Ko je glavni organizator, a ko bira destinacije?

Danijela: Uvek se dogovaramo unapred i zbog obaveza smišljamo nekoliko opcija, jer nikada nismo sigurni šta će se dogoditi na poslovnom planu. Deo odmora obavezno provodimo sa porodicom i prijateljima, ali se trudimo i da se osamimo, potrebno nam je vreme samo za nas četvoro. Važno nam je da budemo zajedno, ostali parametri manje su bitni.

Kako ste se proveli ovog leta?

Danijela: Bilo je puno iznenađenja, baš uzbudljivo.

Stefan: Zapravo, kad bismo pokušali da prepričamo šta nam se sve dogodilo, mislili biste da slušate bajku u kojoj je bilo mesta i za uragan, led, oluju i morske nemani na Sitoniji, kao i divlju vožnju, konje i zveri na Goliji. Sa mnogo osmeha na kraju.

Gde vam je bilo lepše, na moru ili na planini?

Stefan: Teško je odlučiti se. Svuda je bilo veoma uzbudljivo i na svakom mestu imali smo nove avanture i doživljaje.

A gde su deca više uživala?

Stefan: Gde god smo bili, oni nisu hteli da odu odatle. (smeh)

Zorica ZarićLuka Šarac

Više o temama: