Tanja Savić i Slavica Ćukteraš se posvađale zbog pesme: Jedna hoće folk, druga pop, šta je rešenje?

Povezane vesti

Tanja Savić i Salvica Ćukteraš posvađale su se oko izbora duetske pesme koju je trebalo zajedno da snime ove jeseni.

Haos između dve pevačice nastao je u momentu kada su se čule posle nekoliko godina kako bi razgovarale o snimanju duetske pesme, prenosi Srpski Telegraf. Slavica je insistirala da pesma bude u pop maniru, dok je Tanja bila za to da joj duet bude pravi narodnjak.

Nakon višečasovnog ubeđivanja, dve pevačice su se posvađale.

– Saša Popović je godinama imao ideju da spoji ove dve atraktivne i nekada najpopularnije mlade pevačice. Kako su njih dve večito bile u svađi, njemu nije polazilo za rukom da ih spoji.

Prošle su godine, stasale su u ozbiljne žene, ostvarile se kao majke i 2013. konačno su se pomirile sedam godina posle zajedničkog medijskog rada. Slavica se pre nekoliko meseci ponovo vratila na scenu i došlo je vreme da sa Tanjom popriča o duetu koji bi u ovom momentu bio odličan za obe pevačice – kaže izvor “Srpskog Telegrafa” blizak Slavici i dodaje:

– Razgovor Tanje i Slavice prvo je tekao u mirnom tonu, a onda je kroz neko vreme nastao haos. Slavica je pokušala da ubedi Tanju da je prošlo vreme turbo folka i da treba da se okrenu pop muzici, dok je Savićeva urlala i rekla kako su joj lagane pop pesme umalo upropastile karijeru, jer je takve snimala poslednjih godina i niko nije želeo da ih sluša. Izbila je velika svađa, pa su na kraju i jedna i druge došle do zaključka da razgovor ne vodi ničemu i da je bolje da se dogovore kroz neko vreme – završava izvor.

Šta vi kažete?

Slavica i Tanja treba da snime...

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

Ostale vesti iz rubrike