Rada Manojlović ide u inostranstvo na operaciju, bolovi su postali neizdrživi

Povezane vesti

Pevačica Rada Manojlović već godinama prolongira operaciju, ali kako više ne može da izdrži bolove, po savetu lekara iz Srbije, potražiće pomoć u inostranstvu.

Veliku podršku u svemu ima od porodice koja je s njom prolazila kroz sve teške momente, pa tako i sada.

Sestra Marija maltene živi sa njom u Beogradu dok je sa ocem na vezi svakodnevno, ako i sa maćehom koja je gleda kao ćerku.

Rade i Marija već godinama ubeđuju Manojlovićevu da smanji tempo i brine više o zdravlju, jer nema novca kojim će ga vratiti.

– Marija ide sa njom na terapije, brine o Radi i često joj pomaže u svemu i prati je na nastupe kako bi joj sve to olakšala. Međutim, Rada je hrabra devojka i često trpi bolove kako ne bi plašila svoju porodicu, ali i Harisa koji se nekoliko puta zadesio tu kada joj je bilo loše. Otac Rade joj već godinama govori da treba da smanji tempo koliko radi jer će je to koštati zdravlja. I on i sestra Marija su protiv toga da se iscrpljuje i kičmu još više optereti. Ti njihovi saveti su uzalud jer Rada jako voli da peva i nastupa, misli da je mlada i da će sve to lako izgurati. Međutim, kako ne stiže da trenira kičma trpi veliki pritisak. Sada shvata da su bili u pravu za sve što su joj rekli ali sada je kasno – kaže izvor “Blica” blizak pevačicinom ocu.

– Rade je zabrinut i podržaće je u tome da ode u Švajcarsku i čuje mišljenje tamošnjih stručnjaka, ali i dalje smatra da ona mora da smanji tempo rada. Nedavno je bila kod njega u Četerežu sedam dana i kada se odmorila bolovi su se smanjili. Imala je uredan život u smislu da je spavala noću, hranila se zdravo i provodila vreme na čistom vazduhu što joj je i te kako prijalo. Rade je bio presrećan jer su bili svi na okupu, a njegova sadašnja supruga spremala je razne kulinarske đakonije.

Da se dobro provodi u rodnom selu pokazala je i Rada na društvenim mrežama fotografijom ispred kuće koju je sagradila.

„Selo moje, lepše od Pariza! I naravno, ćalac profesionalac“, napisala je folkerka.

Selo moje lepse od Pariza 🤣 I naravno, ćalac profesionalac 🤣😍

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

Otac Rade se mnogo nervirao kada je ona bila u depresiji o čemu je otvoreno pričala. Ona je priznala da je koristila tablete za smirenje i da joj je posle toga bilo teško da se odvikne od njih.

– Za početak da kažem da je to mnogo nezgodna stvar. Baš sam se bila navukla. Šest meseci nisam mogla da se skinem sa „ksanaksa“. Pričam ovo javno jer svako ko pomisli uzeću, pa ću da se skinem kada ocenim da ne treba više – vara se. Nije to tako lako – rekla je Rada iskreno.

Kada su je pitali koji su zapravo bili problemi zbog kojih je morala da počne da pije lekove za smirenje, Rada je priznala da je problem što je mnogo emotivna.

Ostale vesti iz rubrike